Açık Hava Tiyatrosu yıldızları ağırlıyor

Açık Hava Tiyatrosu yıldızları ağırlıyor

Sezonu açan Bursa Açık Hava Tiyatrosu, Mayıs ayında birbirinden farklı konser ve etkinliklerle sahnesinde önemli yıldızları Bursalılar ile buluşturacak.

2024.04.29 13:44 - Son Güncellenme: 2024.04.29 14:24 - Bursa Bölge - GÜRKAN DURAL
A
Açık Hava Tiyatrosu yıldızları ağırlıyor

GÜRKAN DURAL / BURSADA BUGÜN

Yaz aylarına doğru özellikle eğlenceseverlerin önemli bir noktası olan Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu, bu sezon da önemli yıldız isimlere evsahipliği yapacak. Konser organizasyonlarının yanı sıra tiyatro ve komedi unsuru gösteriler de Mayıs ayında Açık Hava Tiyatrosu'nda Bursalıların huzuruna çıkacak.

3 Mayıs Cuma günü ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu'nun 'Doğru Koca Nasıl Bulunur' adlı gösterisiyle başlayacak olan önümüzdeki ayın takvimi, 10 Mayıs'ta Berkay konseriyle devam edecek.

11 Mayıs'ta ise Türk pop müziğine damga vuran ve yılların eskitemediği Ajda Pekkan, yeniden Bursalılar ile buluşacak. Daha önceleri de her sezon bir kez Bursa'da verdiği konserler ile adından söz ettiren Pekkan, farklı repertuvarı ve özel sahnesiyle Bursalılara unutulmayacak anlar yaşatacak. Şimdiden biletlere yoğun ilginin olduğu öğrenilirken, konser anında tiyatronun kapalı gişe olması bekleniyor. 17 Mayıs'ta ise ünlü komedyen Tolga Çevik, klasikleşen 'Tolgshow'uyla Bursalıları kahkahaya boğacak.

23 Mayıs'ta Ayta Sözeri'nin sahnesiyle devam edecek olan etkinliklerde, ertesi gün Şener Şen 'Zengin Mutfağı' adlı tiyatrosuyla tıpkı geçen yıl olduğu gibi Bursalılar için performansını ve deneyimlerini sergileyecek.

Ara vermeden sürecek olan etkinliklerde 25 Mayıs'ta Kenan Doğulu, 29 Mayıs'ta ise Teoman sahne alacak. Bursa'da verdiği konserlerde yoğun ilgi gören Tan Taşcı da 28 Mayıs ve 30 Mayıs'ta olmak üzere iki kez Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu'nda sevenleriyle buluşacak. Mayıs ayının kapanışını ise ünlü sanatçı Funda Arar, 31 Mayıs'ta vereceği konserleyapacak.


 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.04.29 13:44 - Son Güncellenme: 2024.04.29 14:24 - GÜRKAN DURAL
A