ABD'den Ankara uyarısı: Uzak durun

ABD'den Ankara uyarısı: Uzak durun

ABD Dışişleri Bakanlığı, Ankara'da düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybedenler için başsağlığı diledi.

2016.02.18 07:43 - Son Güncellenme: 2016.02.18 07:44 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
ABD'den Ankara uyarısı: Uzak durun
00:52 ABD Dışişleri Bakanlığı başsağlığı diledi

İLGİLİ VİDEO

ABD Dışişleri Bakanlığı başsağlığı diledi

Bakanlık Sözcüsü Mark Toner, düzenlediği basın toplantısında  Ankara'daki saldırıya ilişkin açıklama yaparak, "Samimi başsağlığı dileklerimizi  ifade ediyoruz" dedi.

Patlamaya ilişkin haberleri takip ettiklerini belirten Toner,  saldırıyı henüz üstlenen bulunmadığını gördüklerini kaydetti.

ABD'nin Ankara Büyükelçiliğinin de patlama sırasında   olay yerinde  Amerikan vatandaşı bulunup bulunmadığını tespit etmeye çalıştığı bilgisini veren  Toner, vatandaşlarına her türlü konsolosluk desteğini sağlamaya çalıştıklarını  kaydetti.

Toner, "Büyükelçiliğimiz ayrıca Amerikan vatandaşları için acil uyarı  yayımlayarak bölgeden uzak durmaları ve gelişmeler hakkında haberleri takip  etmeleri çağrısında bulundu" ifadesini kullandı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2016.02.18 07:43 - Son Güncellenme: 2016.02.18 07:44 - HABER MERKEZİ
A