9 sokak köpeği saldırdı

9 sokak köpeği saldırdı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde 9 sokak köpeğinin saldırısına uğrayan kadın canını zor kurtardı.

2013.06.21 12:02 - Son Güncellenme: 2013.06.21 12:03 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
9 sokak köpeği saldırdı

Ayvalık'ın dünyaca ünlü Cunda Adası'nda yaklaşık iki hafta önce saat 06.00 sıralarında yöre halkının Dombadis mevkii olarak adlandırdığı bölgede yürüyüşe çıkan Zişan Kaçar (58), 9 sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Zişan Kaçar'ın çığlıklarını duyan bir vatandaş, köpeklerin saldırısına uğrayan kadını kurtardı. Vücudunun çeşitli yerlerinde diş izleri bulunan ve kıyafetleri parçalanan Kaçar, Ayvalık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste yapılan ilk müdahalenin ardından evine dönen kadın, yaralarındaki kanamanın sürmesi nedeniyle Cunda Adası'nda bulunan sağlık ocağına gitti, buradan da ambulansla yeniden Ayvalık Devlet Hastanesi'ne gönderildi.

"KENDİ KÖPEĞİMEN UZAKLAŞTIM"

Yapılan ikinci müdahalenin ardından Edremit Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Zişan Kaçar, "Beni Edremit'e sevk ettiler. Yaralarımın enfeksiyon kaptığını söylediler. Yaklaşık 2 haftadır perişan durumdayım. Maddi manevi yıpranmış bulunmaktayım" diye konuştu.

9 köpeğin saldırısına uğrayan Zişan Kaçar, kendisinin de bir hayvansever olduğunu vurgulayarak, "Benim de evimde bir köpeğim var ama inanın onu çok sevdiğim halde yaşadığım olay nedeniyle artık ondan bile uzak durmaya başladım" dedi.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.06.21 12:02 - Son Güncellenme: 2013.06.21 12:03 - HABER MERKEZİ
A