5 aylık hamile olan oyuncu Ayça Erturan delta varyantına yakalandı

5 aylık hamile olan oyuncu Ayça Erturan delta varyantına yakalandı

Son olarak Fox TV'nin sevilen dizisi Kadın'da rol alan Ayça Erturan, kısa süre önce ilk bebeğine hamile olduğunu açıklamıştı. Kız bebek annesi olmak için gün sayan Erturan delta varyantına yakalandığını açıkladı.

2021.08.25 18:18 - Son Güncellenme: 2021.08.25 18:18 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
5 aylık hamile olan oyuncu Ayça Erturan delta varyantına yakalandı

Kısa bir süre önce kız çocuğuna hamile olduğunu açıklayan oyuncu Ayça Erturan, koronavirüs delta varyantına yakalandı.

"VİRÜS HIZLI DAVRANDI"

Yaklaşık 5 aylık hamile olan Erturan, "İlk doz aşımı yaptırmış, ikinci doz zamanını bekliyordum. Fakat virüs hızlı davrandı. Genel durumum iyi. Bebek de iyi. Doktorumun takibindeyim" açıklamasında bulundu.

Oyuncu, aşının önemini de vurgulayarak "Belki hastalığa yakalanmanızı yüzde 100 önlemiyor ama semptomları azaltıyor " dedi.

GÖZYAŞLARIYLA AÇIKLAMIŞTI

2014 yılında Oğulcan Kırca ile nikah masasına oturan oyuncu Ayça Erturan, geçtiğimi ay hamile olduğunu duyurmuştu. İkilinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. Kızları olacaklarını öğrenen çiftten Erturan, o anları YouTube kanalından yayınladığı video ile duyurdu.

"O KADAR EMİNDİM Kİ..."

Ünlü oyuncu, "Kızımız olacak, hiç beklemiyordum. 'Kesin oğlan' falan diyordum evde. Hamileliğimi öğrenmemden daha büyük şok geçirdim. O kadar emindim ki erkek olduğuna... Gerçekten çok şaşkınım" şeklinde konuştu.

Baba olacağını öğrenince büyük şaşkınlık yaşayan Kırca ise duygularını, "İnsan hayatı boyunca beklediği bir şeyin haberini alınca ne yapacağını bilemiyor" sözleriyle dile getirmişti.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.08.25 18:18 - Son Güncellenme: 2021.08.25 18:18 - HABER MERKEZİ
A