"3 numaralı forma benim için erken"

"3 numaralı forma benim için erken"

A Milli'nin genç stoperi Semih Kaya, NTV Spor'a konuştu. Milli oyuncu, soğukkanlı bir kişiliğe sahip olduğunu belirtirken, taraftarların layık gördüğü 3 numaralı forma için de "3 numaranın benim için erken olduğunu düşünüyorum" dedi.

2012.10.11 16:04 - Son Güncellenme: 2012.10.11 16:04 - Spor
A
"3 numaralı forma benim için erken"

 

Galatasaray ve A Milli Takımı'nın genç stoperi Semih Kaya NTV Spor'dan Aykut Yıldırım'ın sorularını yanıtladı.

Kampın kendisi açısından iyi geçtiğini söyleyen Semih, iyi bir takımlarını olduğunu, genç ve tecrübeli oyuncuların bir araya geldiği milli takım başarılı olacağını söyledi.
"3 numaralı forma benim için erken"

"Magazinsel anlamda bir futbolcu göz önündeyse başarılı olacağını düşünmüyorum" diye genç stoper, "Ev yaşantımı sürdürüyorum, magazinsel anlamda bir futbolcu göz önündeyse başarılı olacağını düşünmüyorum. Evim tesislerin yanında zaten, ailemle vakit geçiriyorum. Her şeyi bir kenar koyup, futbola odaklanması gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Bütün liglerde forma giydiğini hatırlatan ve bu durumun gurur verici olduğunu altını çizen milli oyuncu, Ergün Penbe'yi kendisine örnek aldığını belirterek, "Stoper oyuncular sert oynar ve fazla sarı kart görür diyorlar. Ben buna katılmıyorum. İşini yaptığın sürece, stoper nerede ne yapmasını biliyorsa kart görmeyeceğini düşünüyorum" dedi.

Kartalspor'da 26 numaralı formayla iyi bir dönem geçirdiğini söyleyen Semih, "Formanın uğurlu geldiğini düşündüm. Galatasaray'a döndüğümde ilk olarak 26 numarayı istedim. Taraftarlar 3 numaralı formayı almam gerektiğini söylüyor. Sağolsun beni buna layık görüyorlar. Ama ben 3 numaranın benim için erken olduğunu düşünüyorum. Bu performansını sürdürdüğüm sürece ilerleyen yıllarda forma numaramı değiştireceğimi düşünüyorum" diye konuştu.
 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2012.10.11 16:04 - Son Güncellenme: 2012.10.11 16:04 - Yağmur
A