2018 düğün salonu kayıtlarında ilk gün yoğunluğu

2018 düğün salonu kayıtlarında ilk gün yoğunluğu

Bilecik Bozüyük Belediyesi bünyesinde yer alan düğün salonu ve 4 mahalle konağında 2018 yılı düğün, kına ve nişan törenleri için kayıtlar başladı.

2017.10.02 17:31 - Son Güncellenme: 2017.10.02 17:31 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
2018 düğün salonu kayıtlarında ilk gün yoğunluğu

Vatandaşların en iyi şartlarda nişan, kına, düğün ve sünnet gibi özel günlerinde kullanmaları amacıyla hayata geçirilen Mahalle Konakları ve Bozüyük Belediyesi Düğün Salonu yine vatandaşlar tarafından tercih edilen mekânların başında geldi.

2018 yılı kayıtları için sabahın erken saatlerinde Belediye Binası önüne gelen vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için Zabıta Müdürlüğü ekipleri de AK Masa servisi önündeki yerini alırken, vatandaşlar, belirledikleri tarihler doğrultusunda istedikleri Mahalle Konağı ya da düğün salonuna kayıtlarını yaptırdılar.

 Bozüyük Belediyesi'nin doğru projeleri hayata geçirdiğini gösterirken vatandaşların memnuniyetini de ortaya koydu.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2017.10.02 17:31 - Son Güncellenme: 2017.10.02 17:31 - HABER MERKEZİ
A