20 şahitli nikah

20 şahitli nikah

Yazar ve televizyon programcısı Yüksel Mert'in, oğlunu evlendirdiği düğünde 20 kişi şahitlik yaptı.

2012.12.13 13:18 - Son Güncellenme: 2012.12.13 13:18 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
20 şahitli nikah

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ın nikah kıydığı törende, Selçuk Mert ile Lütfiye Bulut çiftinin şahitliklerini tam 20 kişi yaptı. Bu kişiler içinde AK Parti, CHP ve MHP İl Başkanları ile belediye başkanları, kamu ve özel kurum temsilcileri ile Adana'nın tanınmış isimleri yer aldı.
Büyük Sürmeli Oteli'ndeki törende konuşan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, "Bu nikahla kızımızı vermiyoruz, iki aileyi birleştiriyoruz. Böylece daha büyük bir aile oluyorlar. Hayırlı, uğurlu olsun. Sizlere fincan takımı ve kahve hediye ediyorum. Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı vardır. İki fincan kahve içmek şart. Böylece 80 yılı garanti altına almış olursunuz. Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi.
Zihni Aldırmaz'ın kıydığı nikahta şahitler AK Parti İl Başkanı Ziyaettin Yağcı, CHP İl Başkanı Orhan Sümer, MHP İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Ekspres Gazetesi Sahibi Hakan Bülent Yardımcı, 5 Ocak Gazetesi Sahibi Savaş Çokduygulu, Evsen Medya Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Evsen, Kızılay Şube Başkanı Ramazan Saygılı, CHP eski İl Başkanı Zeydan Karalar, Meclis Üyesi İsa Ceylan, İşadamı Niyazi Çetinkaya, Tuğrul Yeğenal, Gül Karyaldız, Abdullah Açıkgöz, Nesrin Çıtırık, Halis Bayrak, Fethiye Söylemez ve Yazar Ali Ekmel Okur oldu.
Nikah sonrası Zihni Aldırmaz, Lütfiye-Selçuk Mert çifti ve tüm şahitler birlikte fotoğraf çektirdi.
12.12.2012'de kıyılan nikah, hem tarihi itibariyle hem de şahitlerin kişiliği ve sayısı itibariyle unutulmazlar arasında yerini aldı.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2012.12.13 13:18 - Son Güncellenme: 2012.12.13 13:18 - HABER MERKEZİ
A