17 Yaş Altı Kadınlar Avrupa Sutopu Şampiyonası'nda Türkiye, Ukrayna'yı mağlup etti
Aroma'nın sponsorluğunda Manisa'da düzenlenen LEN 17 Yaş Altı Kadınlar Avrupa Sutopu Şampiyonası'nda Türkiye, ilk maçında Ukrayna'yı 19-6 mağlup etti.
2023.07.29 14:17 - Son Güncellenme: 2023.07.29 14:19 - Spor - AA
Manisa Atatürk Olimpik Spor Kompleksi'nde düzenlenen turnuvanın ilk maçında D Grubu'nda yer alan Büyük Britanya ile İrlanda karşılaştı. Müsabaka, 21-3 Büyük Britanya'nın üstünlüğüyle sona erdi.
D Grubu'nun ikinci maçında ise Ukrayna ile karşılaşan Türkiye, baştan sonra üstün götürdüğü müsabakayı 19-6 kazandı. Milli takımda Hamiyet Süzmeçelik 5 golle en skorer oyuncu oldu.
D Grubu'nda bu akşam 19.30'da Sırbistan-Ukrayna, 21.30'da ise Türkiye-Büyük Britanya müsabakaları oynanacak.
Müsabakaları Türkiye Sutopu Federasyonu Başkanı Mete Erol, Manisa Gençlik ve Spor Müdürü Yunus Öztürk, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici ve protokol üyeleri de takip etti.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
02:07
-
01:52
-
01:01
-
00:13
-
00:30
En Çok Okunanlar
- Kar yağışı geri dönüyor: Bursa için yeni...
- Bursa'da sır ölüm! Genç adam dükkanda ölü...
- Emekliye önemli bir yan gelir!
- Meteoroloji 5 günlük hava tahminini...
- Manisa'da halı fabrikası alev alev yandı
- O bölümden mezun olanlara yüksek maaş!
- Eski milli kaleci mekanı birbirine kattı!
- Bursaspor Muş'tan 3 puanla dönmek istiyor!
- Bursa'da kontrolden çıkan hafif ticari...
- O Ses Türkiye 2025 başladı! Melike Şahin...
- Bursa'da İznik Uludağ'ı aratmıyor
- Mevduattan çıkıp ona yöneliyorlar! Bir...
- Bakan Tekin'den YKS açıklaması!
- Bursa'da gazetecilik bölümünü bitirdi...
- Bursa Karacabey yolunu kullanacaklar...