Yazarlar
Takım sahada, tempo artıyor!
2025.07.14 21:09 - Son Güncellenme: 2025.07.14 21:09Yoğun tempo yaşanıyor Özlüce'de.
Bursaspor'un 1. etap çalışmaları tam kadro devam ediyor.
Bir haftalık dönem için yapılan bilgilendirmelerde futbolculardan yağmur gibi ter akıyor. Hava durumununda etkisi vardır mutlaka ama tempo her geçen gün artıyor.
Yükelemelerin yanında düşünülen taktik denemeleri de oyun alanında çalışılıyor.
Takım, Perşembe günü U19 takımıyla ilk hazırlık maçı ile sahne alacak. Programda değişiklik olmaz ise başkan ve yönetim oluşturdukları takımı seyredecekler.
Adem Çağlayan'ın ifadesi ile öğrendiğimiz kadro mühendisliği çalışması, 500 oyuncunun yer aldığı havuzun içinden gerçekleşmiş.
Bu detaylı ve önemli bir çalışma. Bu lig seviyesinde organize olmak ve amaca uygun sonuç almak çok değerli olacaktır. Tabii çalışmanın gerçek sonuçlarını maçlar başladığında daha net görüp değerlendireceğiz.
Yeni transferlerin kalitesi konusunda camia menun olmuş vaziyette. Geçmişleri, yaşadıkları şampiyonluklar ve kaliteleri ortada. Durum böyle iken, bir iki dokunuşun daha olması gerektiği konusunda görüş bildirenlerde bulunuyor. Bu da bana göre doğal.
Tabii beklentinin yüksek olduğu tecrübeli futbolcuların olması ve kamp dönemini geçirecek olmaları ilgi ile ve memnuniyetle takip ediliyor. Bunların içinde Muhammet Demir, Musa Çağıran, Anıl Atağ ve Ertuğrul Ersoy başı çekiyorlar.
Muhammet Demir'in bu sezon yapacakları hem saha içini, hem de yönetim cephesinin hareket tarzını belirleyecek. Başkan Enes Çelik'in çok güvendiği bir oyuncu.
Adem Çağlayan'nın da sezon boyunca uygulayacağı taktiklerin iskeletini oluşturacak, kaleci orta saha, santrafor bölgelerinin önemi en dikkat ettiği husus olduğunu düşünüyorum.
Başkan ve teknik sorumlunun söylemlerine de baktığımızda transfer konusunun tamamen kapanmadığını görebiliyoruz. Sevgili başkanın "işini şansa bırakmayacağını" defalarca dile getiriyorum. Bu nedenle futbolcu yoklamalarının da yapıldığını duyuyoruz.
Kahramanmaraş İstiklalspor'un başkanı ile Enes Çelik'in diyaloğunu görünce bizim söylediklerimizinde yanlış olmadığını gördük. Enes Çelik rakipleri bizden daha çok takip ediyor.
Yeni sezon kamp kadrosuna dahil edilen altyapı futbolcularından beklentimi her yazımda dile getirmeye gayret ediyorum.
Başkan Enes Çelik bu konuda Adem Hoca ile konuşmuş olduğunu düşünüyorum. Ligin gidişitına ve takımın performansına göre değerlendirme yapılacağını ön görüyorum.
Altyapının önemi çok büyük gerçekten. Geçen hafta İstanbul'dan bir spor adamı ile görüştüğümde başta Fenerbahçe ve Beşiktaş olmak üzere birkaç Süper Lig takımının takip ettiği genç yeteneklerin olduğunu söyledi.
Bu da bana göre çok iyi bir gelişme. Yetkililerin de bu konuyu mutlaka takip ettiğini ve olumlu değerlendirme yapacaklarını düşünüyorum.
Erzurum kampı yaklaşıyor. Maçların başlamasına yaklaşık bir aydan biraz fazla süre olmasına rağmen camianın sabırsızlığını şehirde görebiliyoruz.
Bu sene başka olacak. Kentin havası mükemmel.
İnşallah geçmiş hataların olmadığı bir sezon yaşarız. Burası Bursa, ne zaman ne olacağını kestirmek zor. Birlik beraberliğin hakim olacağı bir yılı şampiyon olarak tamamlanmasını arzu ediyoruz.
Hedef Süper Lig, hedef Avrupa...
Yazarın diğer yazıları
- Transferlerin açıklama beklentisi yükseldi! 02 Haziran 2026 Salı, 20:31
- Bursaspor'da yeni sezon transfer hareketliliği sürüyor! 29 Mayıs 2026 Cuma, 20:33
- Sessizlik bitiyor, merak edilenler bekleniyor! 21 Mayıs 2026 Perşembe, 22:57
- Sessiz gibi duran ama heyecanı yüksek bir transfer dönemi! 16 Mayıs 2026 Cumartesi, 23:27
- Transferde duyuru haftası başladı! 11 Mayıs 2026 Pazartesi, 20:31
- Transferde bir oyuncu bitti arkası geliyor! 07 Mayıs 2026 Perşembe, 22:32
- Geldi transfer dönemi, çalışmalar başladı! 30 Nisan 2026 Perşembe, 22:52
- Başkan Enes Çelik dönemi başlıyor! 24 Nisan 2026 Cuma, 10:47
- Biz Şampiyon olacağız dedik ve olduk! 19 Nisan 2026 Pazar, 20:05
- Muhteşem gün geçildi, haftaya daha muhteşem olacak günde buluşalım! 13 Nisan 2026 Pazartesi, 00:14
Yazarlar
- Bu iş mahkemede de bitmez: CHP'nin geleceği ... Hasan Boztürk
- Bursa'nın o ilçesi turizmde şaha kalkacak! R... Hasan Yalçın
- Bıyıklıalan'dan geleceğe yatırım! Elif Didem Danacıoğlu
- Şehir mi kent mi, yerleşim mi planlama mı, e... Prof. Dr. Murat Taş
- Transferlerin açıklama beklentisi yükseldi! Çetin Sabırlı
- Bursaspor'un mali ve gelecek fotoğrafı Cevdet Altınel
- Bursa'da ücretsiz ulaşımla Leylek Şenliği Aylin Tekir
- Bursa'da 'ölümü bekleyen adam' için zamanla ... İsmail Arslan
- İznik'in hikayesi tarihle başladı, boruyla d... E. Pınar Turan Kahraman
- Mudanya'da Muhsine Arda ile bir şiir akşamı... Binay Kazan
- Hizmet tespiti davalarında Yargıtay'ın yeni ... Ferdi Sönmez
- Zeytinin gölgesindeki miras: Trilye Ramazan Başan
- Hükmün açıklanmasının geri bırakılması (HAGB... Av. Ezgi Ay Sayma
- Altın düşüyor, konut satışları hareketleniyor Yeşim Mutlu
- Çocuklar geleceğimizin teminatıdır... Tolga Bahadır Şimşek
- Mudanya Mütareke Evi Müzesi Kamuran Vatansever
- Kabine değişikliği ve Mehmet Şimşek'in durumu Metehan Demir
- Kazanan yine kasa! Emre Özpeynirci
- Yarın faiz kararı ne yönde olacak? Levent Yılmaz
- Zeynep Sönmez Türk tenisinde bir ilke imza attı Engin Aksöz