Yazarlar
Sol ayaklar konuşunca, tabela güzel oldu!
2024.11.16 18:26 - Son Güncellenme: 2024.11.16 18:27Günlerden Cumartesi ve hava buz gibi. Ayrıca maçı da TRT Spor canlı yayınlıyor.
Durum bu şekilde iken tribünlerde değişen bir şey yok. Her zamanki gibi takımının yanında oldular.
Kemerkent Bulvarspor ise bu tablo karşısında direnmeye çalışsa da Bursaspor'un tecrübeli ayaklarına fazla verebileceği bir cevap bulamadı.
Pablo Martin Batalla yine bir süprizle takımı sahaya sürdü. Eren Tunalı'nın yokluğunda kontenjan tercihini Bilal Güney'den yana kullandı. Dolayısı ile Yiğit Ali Bayrak kulübede yer aldı.
Bursaspor maça hızlı ve 3. bölge presi ile başladı. Bu başlangıç sonuç verdi ve gol daha ilk dakikalarda tabelaya yazıldı. Fakat bu golden sonra fark açılacak diye beklerken, benim gibi birçok kişi hayal kırıklığına uğradı. 42. dakikada rakip oyuncu Gülhan Üreyen'nin vuruşunu kaleci Anıl kurtarmasa, stresli bir bir ortam oluşacaktı. Neyse ki Anıl bunu önledi.
İkinci yarı klasik takım tertibine döndü Batalla. Yiğit Ali Bayrak her zamanki görevine döndü. Bu şekilde takımın farkı arttırma iştahının biraz daha arttığı görüldü. Takımın tecrübeli futbolcuları yine ayaklarını konuşturmaya başladı. Ahmet İlhan Özek yine klas ve akıl dolu gölünü atarak tüm stadyumu rahatlattı.
K.Bulvarspor fizik gücü ile ayakta durmaya çalışırken, son bir hamle ile Bursaspor'un üzerine gelmeye çalıştı. Ancak çok fazla başarılı olamadılar. Bursaspor'un 2-0 öne geçmesinden sonra topu kendilerinde tutamaması K.Bulvarspor'a cesaret verse de sonuç alabilecek ayaklara sahip değildiler. Bir ara iki takım da çok fazla top kayıpları yaptılar.
Dediğimiz gibi artık 3.Lig formatını benimsemeye başladık. İş bitirici oyuncularınız varsa sonuç almada bir adım önde oluyorsunuz. Oyunun son bölümünde sonradan oyuna dahil olan Bora Yılmaz ve Mücahit Can Akçay'ın pozisyon bitirişleri ilerisi için umut vericiydi.
Dikkat ettiyseniz 3 gol de sol ayakla atıldı. Bu akşam sol ayakla atılan gollerle yaşanılan bir galibiyeti izledik. Ancak sağ kanat savunucusu Hamza Gür bana göre maçın adamı oldu. Maç boyu hem defansta hem de hücüm denemelerinde vardı. Bravo Hamza böyle devam kardeşim.
Bir alkış da Mehmet Yiğit ve Taha Can Velioğlu tandemine . Aman nazar değmesin.
Bugün Muhammet Demir ve İlhan Depe biraz daha etkili olabilseler averaj konusunda rekora gidebilirlerdi.. Ben onların da etkili olacağı maçları izleyeceğimizi tahmin ediyorum. Ancak İlhan Depe bu takımın olmazsa olmazıdır.
Sıkıntı olmadan bir haftayı daha geçirdik. Başkan Enes Çelik'in söylediği "İlerleyen dönemlerde zirve yarışında yalnız kalabilriz." sözlerinin gerçekleşeceği günleri beklemeye başladık.
Yazarın diğer yazıları
- Bursaspor'da şansa yer yok! Hareketli günler başlıyor... 22 Ocak 2025 Çarşamba, 12:30
- Takım sahada ama oyun planı nerede? 19 Ocak 2025 Pazar, 18:59
- Başkan Enes Çelik tam manası ile geri dönmüş! 14 Ocak 2025 Salı, 20:47
- Antalya kampından bir sürpriz çıkabilir... 07 Ocak 2025 Salı, 23:06
- Yeni dönem planlaması başlıyor... 05 Ocak 2025 Pazar, 21:21
- Başlasın artık ikinci yarı! 02 Ocak 2025 Perşembe, 22:45
- Bursaspor her daim canlı ve heyecanlıdır! 29 Aralık 2024 Pazar, 21:36
- Güzel günlerden daha güzel günlere doğru! 25 Aralık 2024 Çarşamba, 19:50
- Bursaspor'un durumu bilimsel araştırma gerektiriyor 21 Aralık 2024 Cumartesi, 19:50
- Ayrılığın ardından oluşan tablo! 17 Aralık 2024 Salı, 21:45
Yazarlar
- Bursa ulaşımı SOS veriyor! Nerede verilen sö... Hasan Boztürk
- Bursa'da fiyat 28 bin 217 liraya çıktı! Elif Didem Danacıoğlu
- Bursaspor'da şansa yer yok! Hareketli günler... Çetin Sabırlı
- Hakemlerin de bir onuru, gururu olduğu unutu... Engin Aksöz
- Hayatlarımıza derin sorular egemen oluyorsa ... Binay Kazan
- Davut Aydın konuşur mu, konuşmaz mı? Pınar Yeniyiğit
- Bu bir süreç değil Metehan Demir
- Faiz indirimlerine devam ama kredi kanalı ka... Levent Yılmaz
- Bir rekor da ÖTV tahsilatından; 537.587.500.... Emre Özpeynirci
- Akıllardaki soru Kartalkaya faciası Sonrası ... Ramazan Başan
- Başkan Ferhat Erol Kestel'e 2 yeni projenin... Hasan Yalçın
- Ölmek istiyorum! Ece Sarı
- Tahliye nedenleri: Ödenmeyen kira ve iki hak... Av. Emircan Pirinççi
- Tarihi Cumalıkızık Köyü Kamuran Vatansever