Yazarlar
Nilüfer Belediyespor'daki krizler ne durumda?
2024.05.25 21:56 - Son Güncellenme: 2024.05.25 21:58Yeni sezonda Bursaspor'un muhtemel rakipleri arasında yer alacak Nilüfer Belediyespor.
Çok başarılı bir sezon geçirdiler. Rekorlar kırdılar. Bursaspor'un verdiği üzüntüyü bir nebze olsun telafi ettiler. Futbolseverler maçlarını ilgi ile takip ederken, sempati topladılar.
Ancak 06 Mayıs 2024 tarihinde yazdığım "Nilüfer Belediyespor'da neler oluyor? Son maçta futbolcular neden yoktu?" yazımda önemli bir detayı dile getirmiştim.
Sorun hiç de küçümsenmemesi gereken bir konuydu. Bu konuda başkan Tamer İşler'in krizi çözmesi gerektiğini dile getirmiştim.
Sezon başı verilen şampiyonluk primi taahütü, bitime iki maç kala sorun olmuş ve futbolcuların büyük bir kısmı A.Kalaycispor deplasmanında maça çıkmamışlardı.
Takip ettiğim kadarı ile krize başkan el atmış. Edindiğim bilgilere göre verilen taahütün yarısı kadar bir meblağ takıma dağıtılmış. Parasal kriz böylelikle çözüme kavuşturulmuş.
Ancak aynı yazımda teknik direktör Batalla'nın istifasının cebinde olduğunu ve henüz tam manası ile teyit edemediğimi de belirtmiştim. Finansal kriz esnasında futbolcuların yanında yer alan Batalla krizi tam manası ile çözümlenememiş. Hatta ayrılıkla sonuçlanmış gibi duruyor. Çünkü Batalla'nın bir haftadır ülkesinde olduğunu biliyoruz.
Dün kulüp yöneticisi Kenan Daştan'ın sitemizde yer verilen açıklamaları ile teknik Direktör Batalla ile yolların kesinlikle ayrıldığını okuduk. Hatta Elvir Baliç ile görüşmelerinin olduğunu ve henüz bir sonuca ulaşamadıklarını da dile getirmişler.
Bu durumda profesyonel lige başarı ile merhaba demişken, yeni sezon öncesi yeniden yapılanma problemleri ile karşılaşmış oluyorlar. Bu arada yönetim kurulu üyesinin "şampiyon takımı dağıtmak istemiyoruz" ifadesi ne kadar önemli ve doğru buluyorsam da, henüz 1-2 futbolcu dışında görüşülen futbolcu olmadığı bilgisi de bizlere ulaşmış durumda.
Amatör dünya ile profesyonel dünya arasında büyük farklar mevcut. İlk senesinde bu zorluklarla uğraşacak gibi duruyor Nilüfer Belediyespor ve yönetimi.
Bu arada kulüp yerel seçimlerdeki değişimden de etkilenecek gibi duruyor.
Yeni Başkan Şadi Özdemir'in belediye tarafında profesyonel bir oluşum düşünmediklerini dile getiriyormuş. Zaten kulüp yapısal olarak A.Ş olma yolunda girişimlerini sürdürmekteymiş. Bu süreç yeni dönemde başkan Tamer İşler ve yönetimi için ayrı bir sorun olacakmış gibi duruyor.
Yazarın diğer yazıları
- Antalya kampından bir sürpriz çıkabilir... 07 Ocak 2025 Salı, 23:06
- Yeni dönem planlaması başlıyor... 05 Ocak 2025 Pazar, 21:21
- Başlasın artık ikinci yarı! 02 Ocak 2025 Perşembe, 22:45
- Bursaspor her daim canlı ve heyecanlıdır! 29 Aralık 2024 Pazar, 21:36
- Güzel günlerden daha güzel günlere doğru! 25 Aralık 2024 Çarşamba, 19:50
- Bursaspor'un durumu bilimsel araştırma gerektiriyor 21 Aralık 2024 Cumartesi, 19:50
- Ayrılığın ardından oluşan tablo! 17 Aralık 2024 Salı, 21:45
- Her şey vardı, maalesef futbol yoktu! 14 Aralık 2024 Cumartesi, 19:00
- Bursaspor Bornova'yı 7 (yedi) bitirdi! 08 Aralık 2024 Pazar, 18:47
- Dikkat çeken Bursaspor Vakfı gelişmesi! 06 Aralık 2024 Cuma, 21:05
Yazarlar
- Davut Aydın konuşur mu, konuşmaz mı? Pınar Yeniyiğit
- Dağ yöresi itiraz ediyor ama... Dağlılar ger... Hasan Boztürk
- Patladı! Elif Didem Danacıoğlu
- Antalya kampından bir sürpriz çıkabilir... Çetin Sabırlı
- Bursaspor Yörsan Darüşşafaka'ya can suyu oldu Engin Aksöz
- Tahsilat yapmak; deveye hendek atlatmak gibi... Binay Kazan
- Suriye umut ve belirsizlikler denizi Metehan Demir
- 2024'ten kalanlar... Levent Yılmaz
- Ya yerli üretimleri olmasaydı? Emre Özpeynirci
- Restoranlar için bu dönem: Kar zamanı değil ... Ramazan Başan
- Büyükorhan'da kapatılmasıyla gündem olmuştu:... Hasan Yalçın
- Ölünün arkasından konuşuyorum! Ece Sarı
- Kiralanan taşınmazın tahliye sebepleri Av. Emircan Pirinççi
- ''Genç Sanatçılardan Uluslararası Göçmenler ... Kamuran Vatansever