Yazarlar
Her şey yerli yerinde ve zamanında olursa!
2024.07.28 20:46 - Son Güncellenme: 2024.07.28 20:46Hazırlık dönemi yaz aylarında olur ve pür dikkat takım yapılanması takip edilir. Bursaspor severler de bu dönemin keyifini çıkarıyor adeta.
Öyleki herşey yerli yerinde ve zamanında oldu.
Kurban bayramı ile başlayan transferler, unutulmuş ve özlem haline gelmiş tüm duyguları harekete geçirdi.
Yaklaşık bir ay var maçların başlamısına. Öncesinde planlanan Bolu kampı ile birlikte hazırlık maçlarının heyecanı içinde tüm camia.
Bu arada önümüzdeki günlerde çekilecek kura ile fikstür belirlenecek ve taşlar tam manası ile yerine oturacak. Futbolda fikstür avantajı diye bir söylem var ve ben buna inananlardanım. Bu programa katılacak yöneticinin bileğine kuvvet diyorum.
Söylediğimiz gibi sahaya inen Pablo Martin Battala ve oyuncular çalışmalarını sürdürüyorlar. Bu tablonun hazırlanmasında büyük emekleri olan başta Enes Çelik ve bir kaç yönetici kısa bir mola vererek tatil yapıyorlar. Ama geçen yazımda bahsettiğim orta saha takviyesini de takip etmekten de asla vasgeçmiyorlar.
Battala idmanlarda değişik bir model uyguluyor. Her safhası kayıt altına alınıyor. Modern futbol denildiğinde bu tip çalışma uygulamaları ön plana çıkıyor. Bursaspor'a da bu yakışır.
Ayrıca Özlüce ve Vakıfköy arası başka bir seviyeye gelmiş. Battala kulübe geldiğinden beri her hafta bir gününü Vakıfköye giderek altyapı idmanını takip ediyormuş. Yapılan çift kaleleri tam zamanlı olarak izliyormuş. Bu uygulama gelecek adına müthiş bir değişim.
Transfer yasağının kalkması altyapıdaki gelişimi de güçlendirecektir. Göreve gelen yeni yapılanma ile bazı değişiklikleri gördük ve görmeye devam edeceğimizi tahmin ediyorum. Aynı zamanda Bursa Amatör kümesindeki gelecek vaad eden kardeşlerimizin de önünün açılması gündemde. Geçmişte Bursa amatör takımlarının Bursaspor'a çok önemli katkıları olmuştu.
Yeni yönetimde bulunan Latif Albayrak bu konuda yararlanılması gereken kişilerin başında gelmelidir. Geçmiş dönemlerde hem amatör külüp yöneticiliği hemde Futbol İl Temsiciliğindeki kurullarda görev yapmıştı.
Bu yoğun tempoda kanaatimce bir şeyi ıskaladık gibi duruyor. "Bursaspor siyaset üstüdür" diyoruz. Buna yürekten katılanlardanım. Ancak şehrimize gelen ana muhalefet partisi liderine nezaket ziyareti yapılabilseydi çok şık dururdu diye düşündüm. Bu programı birkaç yönetici de yapabilirdi. Bu organizasyonlar amacına hizmet ettiğnde faydasını göreceğimiz hareketlerdir.
Kentin ortak değeri ve her dünya görüşündeki kişileri bir araya getiren Bursaspor'un menfaatine olan gelişmeleri desteklemeliyiz. Rozetleri ve tercihleri bir kenara bırakıp tribünde kol kola giren sevdalılar, saygıdan ve nezakketten asla taviz vermez diyorum.
Son kongrede bunu gördük ve sevindik. Sonuçta kazanan Bursaspor oluyor.
Yazarın diğer yazıları
- Transferlerin açıklama beklentisi yükseldi! 02 Haziran 2026 Salı, 20:31
- Bursaspor'da yeni sezon transfer hareketliliği sürüyor! 29 Mayıs 2026 Cuma, 20:33
- Sessizlik bitiyor, merak edilenler bekleniyor! 21 Mayıs 2026 Perşembe, 22:57
- Sessiz gibi duran ama heyecanı yüksek bir transfer dönemi! 16 Mayıs 2026 Cumartesi, 23:27
- Transferde duyuru haftası başladı! 11 Mayıs 2026 Pazartesi, 20:31
- Transferde bir oyuncu bitti arkası geliyor! 07 Mayıs 2026 Perşembe, 22:32
- Geldi transfer dönemi, çalışmalar başladı! 30 Nisan 2026 Perşembe, 22:52
- Başkan Enes Çelik dönemi başlıyor! 24 Nisan 2026 Cuma, 10:47
- Biz Şampiyon olacağız dedik ve olduk! 19 Nisan 2026 Pazar, 20:05
- Muhteşem gün geçildi, haftaya daha muhteşem olacak günde buluşalım! 13 Nisan 2026 Pazartesi, 00:14
Yazarlar
- Bu iş mahkemede de bitmez: CHP'nin geleceği ... Hasan Boztürk
- Bursa'nın o ilçesi turizmde şaha kalkacak! R... Hasan Yalçın
- Bıyıklıalan'dan geleceğe yatırım! Elif Didem Danacıoğlu
- Şehir mi kent mi, yerleşim mi planlama mı, e... Prof. Dr. Murat Taş
- Transferlerin açıklama beklentisi yükseldi! Çetin Sabırlı
- Bursaspor'un mali ve gelecek fotoğrafı Cevdet Altınel
- Bursa'da ücretsiz ulaşımla Leylek Şenliği Aylin Tekir
- Bursa'da 'ölümü bekleyen adam' için zamanla ... İsmail Arslan
- İznik'in hikayesi tarihle başladı, boruyla d... E. Pınar Turan Kahraman
- Mudanya'da Muhsine Arda ile bir şiir akşamı... Binay Kazan
- Hizmet tespiti davalarında Yargıtay'ın yeni ... Ferdi Sönmez
- Zeytinin gölgesindeki miras: Trilye Ramazan Başan
- Hükmün açıklanmasının geri bırakılması (HAGB... Av. Ezgi Ay Sayma
- Altın düşüyor, konut satışları hareketleniyor Yeşim Mutlu
- Çocuklar geleceğimizin teminatıdır... Tolga Bahadır Şimşek
- Mudanya Mütareke Evi Müzesi Kamuran Vatansever
- Kabine değişikliği ve Mehmet Şimşek'in durumu Metehan Demir
- Kazanan yine kasa! Emre Özpeynirci
- Yarın faiz kararı ne yönde olacak? Levent Yılmaz
- Zeynep Sönmez Türk tenisinde bir ilke imza attı Engin Aksöz