Yazarlar
Bursaspor hem kazanıyor, hem de kazandırıyor!
2024.09.25 21:18 - Son Güncellenme: 2024.09.25 21:23Bursaspor, 3. maçında rakibi Ergene Velimeşe'yi, hem de deplasmanda kayıpsız geçti.
Bu deplasmanda 300-400 Bursaspor taraftarı tribündeki yerini aldı. Şunu ifade edeyim ki bu deplasman için bir kişi bile olumsuz konuşmamıştır. Stadyum etrafında dolaşırken, Bursa'dan gelenler ile konuştum. Hatta Bursa'ya döndüğümde görüştüğüm bazı Bursaspor severlerin ortak kanısı "unutulmayacak deplasmanlardan" biri olarak hatırlanacak olmasıdır.
Gerek tribün performansı, gerek ev sahibi takım seyircileri ile olan sıcak ilişki baştan sona sürdü. Stadyuma geliş ve maç sonrası ayrılırken de mutluluk yüzlere yansıyordu. Güvenlik için orada bulunan yetkililerin de memnuniyeti açık açık dillendiriliyordu. Maç sonucu da kaymağın üzerindeki çilek gibiydi.
Bir de hatırlamak bile istemediğimiz Düzce deplasmanı ile kıyaslandığında, resmen yaz ile kış mevsimi farklılığında gerçekleşti.
İki deplasmanda şunu gördüm ki, bu iki stadyuma Bursasporlular gelmese, bu stadyumların yarısı bile dolmaz. Dolmadı da zaten. Düzce'de de, Velimeşe'de de Bursasporlular çoğunluktaydı.
Maça girenlerin tamamı bilet alarak giriyorlar. Bu da Bursaspor'un rakiplerinin hanesine gelir olarak yansıdı.
Bunun yanında hem Düzce'de, hem Velimeşe'de maçı yayınlayan yerel yayıncı kuruluşun verdikleri cabası. Bursaspor maçları kazanırken, rakipler göremeyecekleri gelirleri kasalarına koydular.
Şimdi pazar günü Muşspor'u konuk edeceğiz.
Bursa'da sorun yok. Camia hedefe öyle kilitlendi ki, akıllı işler yapılıyor. Gelecek takım seyircilerine harika mesajlar veriliyor. Yönetim cephesi konuk takıma yapılacak karşılamadan tutun da, sağlanması gereken imkanlardan zerre kadar kaçınmıyor. Büyük camialara bu yakışır.
Bursaspor bu durumu sürdürdüğü sürece kapalı gişe oynamayı sürdürecek. Bu da Türk Futbol dünyasında unutulmazlar arasındaki yerini alıyor olacak. Bu rekorlar çok zor kırılır.
Sahaya dair söyleyeceğimiz de şu olur: Muşspor'a karşı Muhammet Demir'i %99 santraforda göreceğiz. Zaten son maçta riske edilmemişti.
Yazarın diğer yazıları
- Sorunsuz akşamda güzel galibiyet! 20 Ekim 2026 Salı, 00:13
- Eller yukarı. Golcü böyle istedi! 15 Ekim 2026 Perşembe, 23:24
- Bu sonuç olmadı! 12 Ekim 2026 Pazartesi, 00:16
- Ara bitti... Haydi tekrar başlıyoruz! 06 Ekim 2026 Salı, 13:02
- Milli heyecanın kabusa döndüğü gece! 29 Eylül 2026 Salı, 13:59
- Milli araya iyi girdik, şimdi gözler yönetimde! 23 Eylül 2026 Çarşamba, 21:45
- Iheanacho bitti demeden bitmedi! 20 Eylül 2026 Pazar, 00:10
- Milli araya rahat ve huzurlu girelim! 17 Eylül 2026 Perşembe, 22:15
- Bu maçı çok istedik ama yenemedik! 14 Eylül 2026 Pazartesi, 01:08
- Daha işin başındayız ama hayallerimiz büyük! 10 Eylül 2026 Perşembe, 22:28
Yazarlar
- İş dünyası seçim havasından çıkmalı! Hasan Boztürk
- Bursa'nın o mahallesinde toplam 23 kişi yaşıyor Hasan Yalçın
- Bursa'da şirketler dünyasında neler oluyor? Elif Didem Danacıoğlu
- Bursa havada irtifa kaybediyor! İsmail Arslan
- 2016, 2020, 2024, 2026 derken... Hızlı tren ... E. Pınar Turan Kahraman
- Bursamız miras mı emanet mi? Prof. Dr. Murat Taş
- Sorunsuz akşamda güzel galibiyet! Çetin Sabırlı
- Geçmişin hatıraları, geleceğin rehberidir Cevdet Altınel
- Sizin de pul koleksiyonunuz var mı? Aylin Tekir
- İlk yardım eğitimi zorunlu olmalı artık Binay Kazan
- Bir Bursa klasiği: Gelenek ve modernlik aras... Prof. Dr. Celalettin Yanık
- Emekli aylıkları neden düşüyor? Ferdi Sönmez
- Zeytinde Bolluk Bereket Getirir mi? Ramazan Başan
- Sel felaketinin geleceği belli değil miydi? Yeşim Mutlu
- PISA 2025 verilerine göre ülkemiz için eğiti... Tolga Bahadır Şimşek
- Boşanmada çocuğun velayeti kime verilir? Av. Ezgi Ay Sayma
- Kabine değişikliği ve Mehmet Şimşek'in durumu Metehan Demir
- Kazanan yine kasa! Emre Özpeynirci
- Yarın faiz kararı ne yönde olacak? Levent Yılmaz
- Zeynep Sönmez Türk tenisinde bir ilke imza attı Engin Aksöz