Yazarlar
Bu işin şakası yok!
2025.10.25 23:50 - Son Güncellenme: 2025.10.25 23:51Bu akşam stadyuma gelen taraftarlar çok umutluydu.
Maç öncesi kiminle konuşsam Bursaspor'un farklı galip geleceğini dillendiriyorlardı.
Sonuç hayal kırıklığı oldu. Bursaspor :2 Muşspor : 2
Maç kadroları açıklandığında Tahsin hocanın ofansif bir kadro tercihi, maç öncesi düşünceleri doğrulamış oldu. Hedef mutlak galibiyet olarak belirlenmiş.
Ancak maç öncesi canlı yayın programında tercihin bazı sıkıntıları olabileceğini söyledim. Orta saha kurgusunda biraz şüphelerim olmuşmuştu.
İlk yarı herhangi bir sıkıntı olmadı ama ikinci yarı çok zor anlar yaşandı. Nedenini bilmiyorum ama Tunahan'ın oyundan çıkması ile bölge mesafeleri çok arttı ve sıkıntılı anlar yaşandı. Bir ara rakip Muşspor çok rahat geçiş oyunu yapmaya başladı ve oyunuda kontrolü eline aldı.
Bu durum Muşspor'un geriden gelip öne geçmesi ile sonuçlandı. Farkı arttıramamaları Bursaspor'un şansı oldu.
28 forma numaralı Halil Yılmaz rakibin hücum bölgesindeki en etkili ismiydi. Muşspor'u öne geçiren Bursa patentli oyuncusu Tuğkan Kamışoğlu ve ikinci yarı oyuna giren Ersel Aslıyüksek Muşspor adına etkili olan oyunculardı.
Bursaspor'da mücadele konusundaki isteği görülüyor ancak bunun maçı kazanma sonucuna katkı koyamadığını görüyoruz. Futbolcu kardeşlerimizin bireysel katkı koyma yeteneklerinin de bazen yetersiz kaldığını görüyoruz.
Bu arada sakatlıktan dönen Muhammet Demir'in performensı yüreklere su serpti. İdris Ertuğrul da bölüm bölüm takımın ileri gitmesinde etkili oldu. Ancak kulübedeki hamle oyuncusu ihtiyacı resmen gözler önünde.
Kabul etmek gerekirki bu akşam Sertaç Çam bekleneni veremedi. Bir ara tribün tepkisine maruz kaldı. Bana göre olmaması gereken bir durumdu. Daha ligin 10. haftası ve ligin ilk yarısının sonuna kadar bu futbolcu grubu ile yol alacağız. Ayrıca Sertaç bu takımın önemli bir oyuncusu.
Evet taraftarın isteği arzusu ve coşkusu mükemmel ama bazı anlarda kontrolü kaybetmemek gerekiyor.
Bu maç sonucu bakımından çok önemli maçtı. Rakibi yenebilsek çok avantajlı olabilecektik.
İç sahada ilk berberliği de yaşamış olduk. Bu da beklenmeyen bir durumdu. Ancak maç sonrası futbolcuların saha ortasında toplanarak, toplantı yapması önemliydi.
En azında bu haftadan sonraki periyot için sorumluluk açısından hala inançlı olmaları önemliydi. Yine bu hafta ile birlikte yönetim, teknik heyet ve futbolcu grubunun hedefler doğrultusunda gerekenleri, masaya yatıracağını düşünüyorum. Gerçekçi bakmak gerekirse bu işin şakası yok.
Devre arasına kadar maksimum puan hedefini yüksek tutmak gerekiyor. Önümüzdeki hafta rakip Kahramanmaraş İstiklalspor. Bu haftadan farklı bir maç olmayacaktır. Mutlaka bu bilinçle çalışmalar yapılacaktır. Ligin ikinci yarısı bugünlerden daha zorlu geçeceği net olarak görülüyor.
Herşey bir yana haftalar ilerliyor. Bursaspor hala bu ligin favorisidir. Camianın hedefi belli. Şampiyonluk olmazsa olmazımızdır. Tribünlerin ve şehrin bu konudaki isteği ve coşkusu sınırların üstünde. Devre arasında gereken yapılır ve kutlamalara hazırlıklar başlatılır.
Yazarın diğer yazıları
- Sorunsuz akşamda güzel galibiyet! 20 Ekim 2026 Salı, 00:13
- Eller yukarı. Golcü böyle istedi! 15 Ekim 2026 Perşembe, 23:24
- Bu sonuç olmadı! 12 Ekim 2026 Pazartesi, 00:16
- Ara bitti... Haydi tekrar başlıyoruz! 06 Ekim 2026 Salı, 13:02
- Milli heyecanın kabusa döndüğü gece! 29 Eylül 2026 Salı, 13:59
- Milli araya iyi girdik, şimdi gözler yönetimde! 23 Eylül 2026 Çarşamba, 21:45
- Iheanacho bitti demeden bitmedi! 20 Eylül 2026 Pazar, 00:10
- Milli araya rahat ve huzurlu girelim! 17 Eylül 2026 Perşembe, 22:15
- Bu maçı çok istedik ama yenemedik! 14 Eylül 2026 Pazartesi, 01:08
- Daha işin başındayız ama hayallerimiz büyük! 10 Eylül 2026 Perşembe, 22:28
Yazarlar
- İş dünyası seçim havasından çıkmalı! Hasan Boztürk
- Bursa'nın o mahallesinde toplam 23 kişi yaşıyor Hasan Yalçın
- Bursa'da şirketler dünyasında neler oluyor? Elif Didem Danacıoğlu
- Bursa havada irtifa kaybediyor! İsmail Arslan
- 2016, 2020, 2024, 2026 derken... Hızlı tren ... E. Pınar Turan Kahraman
- Bursamız miras mı emanet mi? Prof. Dr. Murat Taş
- Sorunsuz akşamda güzel galibiyet! Çetin Sabırlı
- Geçmişin hatıraları, geleceğin rehberidir Cevdet Altınel
- Sizin de pul koleksiyonunuz var mı? Aylin Tekir
- İlk yardım eğitimi zorunlu olmalı artık Binay Kazan
- Bir Bursa klasiği: Gelenek ve modernlik aras... Prof. Dr. Celalettin Yanık
- Emekli aylıkları neden düşüyor? Ferdi Sönmez
- Zeytinde Bolluk Bereket Getirir mi? Ramazan Başan
- Sel felaketinin geleceği belli değil miydi? Yeşim Mutlu
- PISA 2025 verilerine göre ülkemiz için eğiti... Tolga Bahadır Şimşek
- Boşanmada çocuğun velayeti kime verilir? Av. Ezgi Ay Sayma
- Kabine değişikliği ve Mehmet Şimşek'in durumu Metehan Demir
- Kazanan yine kasa! Emre Özpeynirci
- Yarın faiz kararı ne yönde olacak? Levent Yılmaz
- Zeynep Sönmez Türk tenisinde bir ilke imza attı Engin Aksöz