Yazarlar
Başkan Enes Çelik tam manası ile geri dönmüş!
2025.01.14 20:47 - Son Güncellenme: 2025.01.14 20:47Şahsen ben bunu bekliyordum.
İlk yarı sonu itibarı ile yaşanan kısa süreli bir kriz tatlıya bağlandıktan sonra konuşmamıştı. Herhangi bir sosyal etkınliğine katılmamıştı. Ziyaretçi kabullerinde ketum davranıyordu. O süreci izleyerek ve değerlendirme yaparak geçirdiğini düşünüyorum.
Antalya kampının son iki gününe katılıp ilk defa açıklamalar yapıp doğal hareket tarzına dönünce dikkatimi çekti.
Dün ve bugün tam manası ile emin oldum. Başkan Enes Çelik daha istekli, daha enerjik ve daha kararlı bir şekilde yeni döneme başlangıç yaptığına kanaat getirdim.
Bursaspor geleceği için bunun olması gerekiyordu.
Ben yeni dönemde daha farklı bir yönetim anlayaşı ile yol yürüyeceğini bekliyorum.
Katıldığı bir programda önemli açıklamalarda bulundu. İki tanesi benim dikkatimi çekti. Birincisi; sene başında bu takımın "futbol aklı" kim diye soranlara ve araştırma yapanlara net açıklama getirdi.
Duyduk ki futbol aklı diye bir şey yokmuş. Bursaspor'da "ortak akıl" varmış. Konu böylece kapanmış, net bir şekilde açıklığa kavuşmuş oldu.
İkinci konuda bana göre önemli. Geçen ay yazdığım bir yazıda başkanın ikinci yarıda daha çok mali konulara yönelebileceğine dair öngörümü yazmıştım. Başkan bu konuda da net ve kararlı bir açıklama yaptı. Birçok mali konu ile uğraştıklarını ancak gündemin artık eski yöneticilerin alacaklarına geldiğini belirtti.
Bu konuda önümüzdeki dönem öncelikli bir konu halini alacak yönetici alacakları hususu kulüp geleceği için önem arz ediyor. Bu hususun muhataplarına ilk mesaj verilmiş oldu.
Görüyoruz ki Başkan Enes Çelik Bursaspor'un gerçeklerine daha hakim olarak ve yukarıda belirttiğim gibi daha arzulu, enerjik ve kararlı bir dönüşe imza atmış.
Bursa kentinin Bursaspor severleri de bu konuda çok heyecanlı ve ortak değere sahip çıkma konusunda çok kararlı. 3 yıl sonunda koyulana hedefe sadık bir şekilde takımının yanında olma konusunda taviz vermeyecek.
Ligin ikinci yarısının başlayacağı haftada Başkan Enes Çelik'den özlenen ve beklenen geri dönüş olmuş. Bunu gördük ve şahit olduk. Bu zamanda daha çok alınacak yol ve aşılacak engeller var. Bir ve beraber olmak gibi sorumluluğumuz da mevcut.
Bu işin de çözüldüğünü görmek sevindirici.
Haydi pazar günü hep beraber hep beraber hep beraber demek için stadyumda...
Yazarın diğer yazıları
- Herkes heyecanla hafta sonunu bekliyor! 14 Şubat 2025 Cuma, 22:29
- Kahverengi sahada puanı genç Bora buldu 09 Şubat 2025 Pazar, 18:12
- Kahverengi sahada puanı genç Bora buldu 09 Şubat 2025 Pazar, 18:12
- Kritik virajın ardından güzel hafta başlasın! 07 Şubat 2025 Cuma, 22:37
- Bursaspor'da işler yolunda gidiyor 05 Şubat 2025 Çarşamba, 20:47
- Şampiyonluk yolu kısalıyor! 01 Şubat 2025 Cumartesi, 19:41
- Cumartesi sürpriz yaşar mıyız? Bursaspor Vakfı seçimi yapıldı 28 Ocak 2025 Salı, 21:32
- Hak edene değil, gol atana 3 puan veriyorlar! 26 Ocak 2025 Pazar, 18:04
- Bursaspor'da şansa yer yok! Hareketli günler başlıyor... 22 Ocak 2025 Çarşamba, 12:30
- Takım sahada ama oyun planı nerede? 19 Ocak 2025 Pazar, 18:59
Yazarlar
- Konuşmak değil adım atmak gerek: Deprem kend... Hasan Boztürk
- Bursa'da 'kredili' konut satışları patladı! Elif Didem Danacıoğlu
- Herkes heyecanla hafta sonunu bekliyor! Çetin Sabırlı
- 'Abrakadabra'yı kim kimden arakladı? Engin Aksöz
- DAĞ-DER'in genel kurul tarihi netleşti! İşte... Hasan Yalçın
- Sadece düne bakanlar geleceği ıskalar mı? Binay Kazan
- Bu bir süreç değil Metehan Demir
- Enflasyon beklentileri faiz indirimine alan ... Levent Yılmaz
- Tofaş'a Panda gerek! Emre Özpeynirci
- Bursa SKAL Başkanı: Turizmde umuda yolculuk ... Ramazan Başan
- Salgın mı var? Ece Sarı
- Tahliye taahhütnamesi nedeniyle ve 10 yıllık... Av. Emircan Pirinççi
- Ahmet Vefik Paşa ve Bursa Kamuran Vatansever
- Davut Aydın konuşur mu, konuşmaz mı? Pınar Yeniyiğit
- Bursa'nın turistik bölgesindeki o yol çözüm ... Fatma Öztürk
- Bursa'da gayrimenkul sektörünün geleceği: So... Yeşim Mutlu