Çetin Sabırlı

Çetin Sabırlı

Başkan Bozbey: Ben yaptım oldu demeyeceğiz

2024.05.23 16:38 - Son Güncellenme: 2024.05.23 16:38
A

Dün Özlüce İbrahim Yazıcı tesislerinde güzel bir güne şahitlik ettik. Türkiye şampiyonu olan U17 takımını şampiyonluk kupasını yöneticileri ile paylaştı. Bu özel güne Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'de katıldı.

Başkan Bozbey şampiyon takıma altın hediye etti. Futbolcu kardeşlerimizi tek tek kutladı. Karşılarına geçip onlardan geleceğe dair umutlu bekleyişini dile getirdi.

Tüm takımı, teknik ekiple birlikte ayağa kalkarak alkışladı.

Bu arda yaklaşık 15-20 dk. kendisi ile konuşma imkanı bulduk. Düne damga vuran açıklamalarını Bursada Bugün haber sitemizde tüm Bursalılara aktardık.

Gerçekten heyecan duyduk

Eski Atatürk Stadyumu'nun aynı yerine yapılması çalışmaları, Kültürpark'ın duvarlarının kaldırılması düşüncesi, Bursaspor Basketbol takımının kesinlikle yalnız bırakılmayacağı ve inşaatı devam eden Kapalı Spor Salonu'nun kapasite artşı için yapılan girişimler.

En kıymetlisi ise bu düşüncelerini Bursa halkı ile paylaşıp, gerekiyorsa her konu için vatandaşın görüşüne göre yapacaklarıni söylemesiydi. "Ben yaptım oldu" demeyeceğiz diyor sayın başkan. Anket ve benzeri iletişim kanallarını kullanmaktan çekinmeyeceğini belirtiyor.

Buraya kadar herşey çok güzel. Ancak bu organizayon vesilesi ile başkan Bozbey ile ilk defa bu organizasyonda görüşebildim. 31 Mart seçiminden sonra yoğun bir yeni görevlendirmeler ile meşgul olan başkan, bitmek bilmeyen "hayırlı olsun" ziyaretleri ile karşılama yapıyor.

Bu konu diğer ilçe belediye başkanlarının da gündeminde. Siyasi parti farketmeksizin tüm belediyeler misafirlerini karşılıyor.

Bu olmamalı demiyorum. Ancak sahaya çıkmak için sabırsızlanan beldiye başkanlarının elini de biraz rahatlatmak gerekiyor. Ziyaretlerin gün ve saati belirlenerek belli bir takvime bağlanmalı diye düşünüyorum. Artık vakit sahalara çıkma, kentin ihtiyaçlarına kafa yorma vakti diyorum.

Yine düne dair Özlüce'de tüm katılımcıların ortak görüşü, Bursa futbolunun tekrar ayağa kalmasının önemli unsurlarından birinin "Altyapı"dan geçtiğiydi. Gelinen durumda şartlarımız bizi altyapıya yönlendirmiş olsada, Türkiye'de altyapı deyince akla ilk gelen şehir Bursa olmaktadır.


A

Yazarın diğer yazıları

Yazarın Tüm Yazıları