Zonguldak'ta ateş yakarken yakalanan şüphelinin akaryakıt fişlerini yaktığı ortaya çıktı

Zonguldak'ta ateş yakarken yakalanan şüphelinin akaryakıt fişlerini yaktığı ortaya çıktı

Zonguldak'ta bir kişinin yangın çıkarmaya çalıştığı iddiasıyla açılan soruşturmada, E.U.'nun, aracındaki yakıt ve kredi kartı fişlerini yol kenarında yaktığı tespit edildi.

2021.08.01 19:37 - Son Güncellenme: 2021.08.01 19:50 - Güncel
A
Zonguldak'ta ateş yakarken yakalanan şüphelinin akaryakıt fişlerini yaktığı ortaya çıktı

Sosyal medyada Çaycuma ilçesinde yangın çıkarmaya çalıştığı iddia edilen şüpheliye ait güvenlik kamerası görüntülerinin paylaşılması üzerine Zonguldak Valiliği soruşturma başlattı.

ŞÜPHELİ TESPİT EDİLDİ

Bir aracın yakınında ateş yaktığı görülen şüphelinin ağacı yaktığı iddiaları üzerine harekete geçen güvenlik güçleri; şüphelinin E.U. olduğunu tespit etti.

"Taksirle Yangına Sebebiyet Vermek" suçlamasıyla ifadesi alınan E.U.'nun, Bartın'da memur olarak görev yaptığı, Çaycuma ilçesine aracı ile amcasının oğlunu ziyarete geldiğini söylediği öğrenildi.

YAKIT FİŞLERİ VE KREDİ KARTI ÇIKTILARINI YAKIYORMUŞ

E.U.'nun ifadesinin devamında aracının yanına geldiğinde aracının içinde bulunan yakıt fişleri ve kredi kartı bilgilerinin bulunduğu çıktıları, üzerinde kimlik bilgisi ve isim yazmasından dolayı yakarak imha etmek istediğini anlattığı belirtildi.

E.U.'nun fişleri; aracı park ettiği yerin karşı tarafında bulunan kaldırımın betonu üzerinde yaktığını, bulunduğu yerin sokak içerisi ve şehir merkezi olduğunu, ateşin tamamen sönmesini bekledikten sonra olay yerinden uzaklaştığını, amacının orman yangını çıkarmak olmadığını beyan ettiği ifadelerine yer verildi.

Valilik, konunun adli makamlara intikal ettirildiğini açıkladı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.08.01 19:37 - Son Güncellenme: 2021.08.01 19:50 - Sevcan Sarıkaya
A