Ziraatçilerden yaralı gaziye ziyaret

Ziraatçilerden yaralı gaziye ziyaret

İnegöl Ziraat Odası yöneticileri, Şemdinli'de karakol baskınında yaralanan askeri hasta yatağında ziyaret etti.

2011.09.22 17:09 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Ziraatçilerden yaralı gaziye ziyaret

Ziraat Odası yöneticileri, 10 Eylül 2011 tarihinde, teröristlerin Şemdinli'de bir karakola saldırması sırasında 2 arkadaşını şehit veren, kendisi de yaralanan İnegöllü jandarma komando er Emrah Ungan'ı evinde ziyaret etti.
Vatanın bölünmez bütünlüğü için bedenlerini siper eden bütün Mehmetçiklerin evlerine sağ salim dönmelerini dilediklerini ifade eden Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, "Şemdinli'de iki tane şehit verip, kendisi de gazi olan kardeşimize Allah'tan acil şifalar diliyoruz. Bütün Mehmetçiklerimizin evlerine sağ salim dönmelerini diliyoruz. Ülkemiz büyüktür. Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne kim kastederse kastetsin, hiç kimse bundan başarılı olamayacaktır. Biz ilelebet yaşayacağız. Belki de eski halimize geleceğiz. Osmanlı gibi yeniden dünyanın en büyük gücü olacağız. Allah vatanımıza, milletimize zeval vermesin. Bütün askerlerimize sağ salim baba ocaklarına dönmeyi nasip etsin" dedi.
Emrah Ungan'ın amcası Metin Ungan, "Bizi ziyarete gelen, ilgi ve alaka gösteren herkese teşekkür ediyorum. Allah beterinden saklasın. Allah herkesin evladını anne ve babasına bağışlasın" diye konuştu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2011.09.22 17:09 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A