Ziraat'te yeni yönetim belli oldu

Ziraat'te yeni yönetim belli oldu

Ziraat Bankası'nda Can Akın Çağlar dönemi tümden kapandı. Temmuz'da genel müdürlüğe atanan Hüseyin Aydın, 11 genel müdür yardımcısını görevden aldı. Genel Müdür yardımcılıkları sayısını 10'a indiren Aydın, eski yönetimden 3 kişiyle yola devam ederken; Halk Bankası'nda birlikte çalıştığı 5 ismi Ziraat'e transfer etti. Banka içinden iki daire başkanı genel müdür yardımcılığına terfi etti.

2011.11.03 15:39 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Ekonomi - HABER MERKEZİ
A
Ziraat'te yeni yönetim belli oldu

Aynı zamanda Türkiye Bankalar Birliği Başkanı olan Hüseyin Aydın, Ziraat Bankası tarihinde bir ilke imza attı. 11 genel müdür yardımcısı ile bir gecede yollarını ayıran Aydın, genel müdür baş yardımcılıkları, tarımsal kredilerden sorumlu genel müdür yardımcılığı ile tanıtım ve halkla ilişkiler genel müdür yardımlıklarını kaldırdı. Böylece 14 olan genel müdür yardımcılığı sayısı 10'a indi.

Tarımsal bankacılık, pazarlamadan sorumlu genel müdür yardımcısı ile kredi tahsislerden sorumlu genel müdür yardımcılıkları arasında paylaştırıldı.

ÇAĞLAR'IN DÖNEMİNDEN 3 İSİM

Aydın, Can Akın Çağlar döneminde bankada genel müdür yardımcısı olarak çalışan Seyfettin Sağlam, Alparslan Çakar ve Numan Bek ile yola devam kararı aldı.

5 ESKİ YÖNETİCİSİNİ TRANSFER ETTİ

Hüseyin Aydın, Halk Bankası Genel Müdürlüğü döneminde birlikte çalıştığı 4 ismi ise yeni bankasına transfer etti.  Bilgehan Kuru, Ömer Baktır, Cengiz Göğebakan, Osman Arslan ve Musa Arda . Bu isimlerden Cengiz Göğebakan, bir süre önce Anadolu Bankası'na; Ömer Baktır Cengiz Holding'e, Osman Arslan da Arap Türk Bankası'na geçmişti. Musa Arda ise Halk Bankası İstanbul İkinci Bölge Koordinatörü olarak görev yapıyordu.

2 İSİM TERFİ ETTİ

Ziraat Bankası'nda Daire Başkanı olarak görev yapan Ali Toker ile Ankara İkinci Bölge Başkanı Cem İnal ise Genel Müdür Yardımcılığına getirildi.

Üst düzey yönetimde yapılan bu değişikliğin ardından gözler şimdi de daire başkanlıkları ve bölge başkanlıklarına çevrildi. Bankada 37 daire başkanlığı, 24 tane de bölge başkanlığı bulunuyor.

Diğer Ekonomi Haberleri için tıklayın


2011.11.03 15:39 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A