Ziraat Bankası tarımsal kredileri yeniden vadelendiriyor
Ziraat Bankası tarımsal kredileri uygun faiz oranları ile yeniden vadelendireceğini duyurdu.
2018.12.13 17:24 - Son Güncellenme: 2018.12.13 17:24 - Ekonomi - HABER MERKEZİZiraat Bankası tarımsal kredileri yeniden vadelendireceğini, yeniden vadelendirilen tutar dışında kalan kredi bakiyesinin eski faiz oranı ve vade yapısıyla aynen devam edeceğini açıkladı.
Konuya ilişkin yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:
"Ziraat Bankası tarafından, Bakanlar Kurulu Kararları kapsamında tarımsal kredi kullandırılan ve geçici olarak gelir-gider dengesi olumsuz etkilenen üreticilerimizin, tarımsal faaliyetlerinin devamını teminen vadesi 30.06.2019 tarihine kadar olan işletme ve yatırım kredileri vade tarihinden itibaren 12 aya kadar vadelendirilebilecektir.
Müşterilerimizin yeniden vadelendirilen tutar dışında kalan kredi bakiyesi eski faiz oranı ve vade yapısıyla aynen devam edecektir. Yeniden vadelendirme dönemi için yıllık %11 oranında faiz uygulanacaktır. Böylelikle üreticiler piyasa koşullarının altında faiz oranları ile tarımsal faaliyetlerine devam etme imkanına kavuşacaklardır"
Öne Çıkan Galeriler
Öne Çıkan Videolar
-
01:10
-
14:51
-
00:50
-
03:10
-
00:44
En Çok Okunanlar
- Bursa'da ulaşıma çözüm geliyor: Bir metro...
- Geleneksel pantolonsuz metro yolculuğu...
- Bursa'da üretim yapan TOFAŞ banttan araç...
- Kar yurda giriş yaptı! Bursa'ya ne...
- Bursa'da öğretmenler iş bıraktı!
- Bursa kaplıcalarının faydaları nelerdir?...
- Ünlü şef Danilo'dan Bursada Bugün'e...
- Balıkesir'de işçi servisi devrildi: 25 yaralı
- Bursa'da kaza yapan araç, siteye daldı!
- Bursa'daki kazada ağır yaralanmıştı!...
- Dev marka piyasadan çekildi!
- Ahlaksız teklif bardağı taşıran son damla...
- Flört uygulamasında hayatının şokunu...
- Akaryakıta dev zam yolda! Motorin, benzin...
- İğrenç olay! Taksi sürücüsü baygın...