Ziraat Bankası'nda ikinci Barrial dönemi

Ziraat Bankası'nda ikinci Barrial dönemi

Voleybol Efeler Ligi takımlarından Ziraat Bankası, Arjantinli antrenör Juan Manuel Barrial ile anlaşma sağladı.

2017.02.27 18:18 - Son Güncellenme: 2017.02.27 18:18 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Ziraat Bankası'nda ikinci Barrial dönemi

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Arjantinli antrenörün 2009-2010  sezonunda da Ziraat Bankası'nı çalıştırdığı ve o dönem ligde iyi bir sezon  geçiren takımın, Türkiye Kupası'nda şampiyonluk sevinci yaşadığı hatırlatıldı.

Açıklamada, aynı zamanda Macaristan Milli Takımı'nda başantrenörlük  görevi yapan Barrial'ın görüşlerine de yer verilirken, Arjantinli çalıştırıcı  şunları kaydetti:

"Ziraat Bankası ile yollarımız tekrar birleşti. Yeniden burada  olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Hedefleri olan bir kulübe geldiğim için  heyecanlıyım. Buradan ayrıldığım günden itibaren önemli değişiklikler yaşanmış.  Kulüp daha da kurumsal bir kimliğe bürünmüş. Ayrıca tesiste önemli değişiklikler  gerçekleşmiş. Umarım hedeflerimize ulaşırız."

Ziraat Bankası, İspanyol antrenör Fernando Munoz Benitez ile yollarını  ayırmıştı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2017.02.27 18:18 - Son Güncellenme: 2017.02.27 18:18 - HABER MERKEZİ
A