Zeynep Alkan, ameliyat sonrası görüntülendi

Zeynep Alkan, ameliyat sonrası görüntülendi

Burnundan ve ses tellerinden ameliyat olan Zeynep Alkan, operasyon sonrası ilk kez görüntülendi.

2021.01.02 01:04 - Son Güncellenme: 2021.01.02 01:04 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Zeynep Alkan, ameliyat sonrası görüntülendi

Geçtiğimiz hafta ameliyat olan Zeynep Alkan, taburcu olur olmaz Hollandalı sevgilisi Wesley Pabis ile Nişantaşı'nda buluştu.

Kısa bir süre alışveriş yapan çiftten Alkan, geçirdiği ameliyattan dolayı gazetecilerin yönelttiği sorulara cevap veremedi.

Pabis sevgilisi hakkında, "Zeynep ameliyat olduğu için bugün konuşmaz" dedi.

AMELİYAT VİDEOSUNU PAYLAŞMIŞTI 

Ameliyat sürecini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Alkan, "Ses tellerimden kist alınacak. Daha önce de bir kere deviasyon ameliyatı olmuştum. Burnumdan kocaman bir et parçası almışlardı. Estetik değil. Sadece nefes almamı sağlayan bir ameliyat." demişti.

Ses tellerindeki rahatsızlık nedeniyle üç senedir şarkı söyleyemediğini belirten 22 yaşındaki Alkan, "Bazı seslere çıkamıyorum. Bu moralimi inanılmaz bozuyor. Sesimde çatallaşma var. Kist ameliyatı olacağım. Bir hafta konuşmayacağım" ifadelerini kullanmıştı.

İSTANBUL'A GERİ DÖNDÜ 

İtalya'da eğitim hayatını sürdürdükten sonra erasmus için Hollanda'ya taşınan Zeynep Alkan, geçtiğimiz aylarda İstanbul'a dönmüştü.

Alkan, daha önce estetik hakkında; "Yüzüme estetik yaptırmayı düşünmüyorum. Burnumun estetik olduğunu düşünüyorlar ama estetik yok burnumda da... Eğer yüzünü değiştirirsen, herkes gibi olmaya başlıyorsun. Bu da mesleki hayatında senin önünü kapayabilecek bir şey diye düşünüyorum" demişti.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.01.02 01:04 - Son Güncellenme: 2021.01.02 01:04 - HABER MERKEZİ
A