Zeki Müren hayranlarından Dündar'a teşekkür

Zeki Müren hayranlarından Dündar'a teşekkür

Yeni kurulan Zeki Müren Kültür ve Sanat Derneği'nin yöneticileri Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret etti. Dernek üyeleri, sanat güneşine her yıl düzenlenen anma gecesiyle sahip çıkan Başkan Dündar'a teşekkür etti.

2012.05.11 11:30 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Zeki Müren hayranlarından Dündar'a teşekkür

Osmangazi Belediyesi, sanatın ve sanatçının yanında olmaya devam ediyor. Sanat güneşi Zeki Müren'i her yıl düzenlenen etkiliklerle anan Osmangazi Belediyesi'ne Zeki Müren'i sevenlerden de teşekkür yağıyor. Yeni kurulan Zeki Müren Kültür ve Sanat Derneği temsilcileri Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret ederek, Müren'e sahip çıkmasından dolayı teşekkür etti.
Dernek kurucusu Rezzan Tuğut Özbakış, Zeki Müren'in adının ve sanatının yaşatılması adına düzenlenen faaliyetlerden büyük mutluluk duyduklarını söylerken, Başkan Dündar da Türkiye'nin en büyük sanatçılarından Zeki Müren'i geleceğe taşıma noktasında üzerlerine düşeni her zaman yapmaya hazır olduklarını bildirdi.
Rezzan Tuğut Özbakış, Başkan Dündar'a derneklerinin kuruluşlarını temsilen anne figürünün işlendiği bir çerçeve hediye etti.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2012.05.11 11:30 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A