Zatürreden ölen uzman çavuş, toprağa verildi

Zatürreden ölen uzman çavuş, toprağa verildi

HAKKARİ'de görev yaparken zatürreye yakalanan ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 24 yaşındaki Ulaştırma Uzman Çavuş Mustafa Kaygısız, memleketi Manisa'nın Selendi İlçesi'nde askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.

2013.07.17 16:22 - Son Güncellenme: 2013.07.17 16:24 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Zatürreden ölen uzman çavuş, toprağa verildi

 

Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'nda görevli uzman çavuş Mustafa Kaygısız, bir süre önce zatürreye yakalandı. Durumu kötüleşen iki yıllık Uzman Çavuş Kaygısız, 10 gün önce Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne (GATA) sevk edildi. Facebook'taki sayfasına hasta yatağından 9 Temmuz'da, "Dualarınızı eksik etmeyin" yazan Uzman Çavuş Mustafa Kaygısız, doktorların müdahalelerine rağmen dün yaşamını yitirdi.

Bekar olan Uzman Çavuş Kaygısız'ın Türk bayrağına sarılı cenazesi, bugün ilk olarak memleketi Manisa'nın Selendi ilçesi'ndeki baba ocağına getirildi. Cenaze evin önüne geldiğinde gözyaşları sel oldu. Burada dua edilip, hellallik alınmasının ardından cenaze öğlen, askeri törenin yapılacağı Çarşı Camisi'ne götürüldü. Burada düzenen törene Uzman Çavuş Kaygısız'ın annesi Fadime Kaygısız ve babası Orhan Kaygısız, yakınları, Manisa Merkez Komutanı Albay Murat Yılmaz, Selendi Belediye Başkanı MHP'li Nurullah Savaş, Selendi İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Serkan Tahir Keskindemir ve askerler ile yaklaşık 1500 Selendili katıldı. Selendi Müftüsü Ramazan Coşkun'un kıldırdığı namazın ardından koyu Galatasaray taraftarı olan Kaygısız'ın askerlerin omzunda bir süre taşınan cenazesi Selendi Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.07.17 16:22 - Son Güncellenme: 2013.07.17 16:24 - HABER MERKEZİ
A