Zafer Partisi BBB Başkan Adayı Kazancı seçim çalışmalarına Fomara meydanında devam etti

Zafer Partisi BBB Başkan Adayı Kazancı seçim çalışmalarına Fomara meydanında devam etti

Zafer Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bayram Kazancı 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında çalışmalarına bugün Fomara Meydanında başladı. Zafer Partisi Osmangazi İlçe Başkanlığı seçim çadırını ziyaret eden Kazancı, vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini aktardı.

2024.03.27 07:17 - Son Güncellenme: 2024.03.27 08:38 - Bursa Bölge - SEMA AYGIN
A
Zafer Partisi BBB Başkan Adayı Kazancı seçim çalışmalarına Fomara meydanında devam etti

Zafer Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Bayram Kazancı, 31 Mart Yerel Seçimleri için Fomara Meydanı'nda başlattığı çalışmalarına devam etti. Kazancı, Zafer Partisi Osmangazi İlçe Başkanlığı seçim çadırını ziyaret ederek burada vatandaşlarla bir araya gelip projelerini aktardı.

Gençlerin oy kullanamamasıyla ilgili üzüntülerini dile getiren Kazancı, onlardan daha fazla çalışma istedi ve geleceklerini çalmamaları konusunda uyarılarda bulundu. Ayrıca, seçimde destek istediği gençlerden 20 arkadaşlarını, aile fertlerini Zafer Partisi'ne oy vermeye ikna etmelerini talep etti.

Kazancı, akşam programı için Nilüfer bölgesinde saha çalışmalarına devam etti. Burada da saha çalışmalarını sürdüren Kazancı ve Zafer Partisi Nilüfer Belediye Başkan adayı Işıl Esgin, Uludağ Üniversitesi Metro istasyonu çevresinde öğrencilerle bir araya gelerek oy desteği talep etti. Aynı zamanda iktidarı değiştirmenin yolu olarak Zafer Partisi'ni işaret etti ve diğer adayların vaatlerini eleştirdi.

Saha çalışmaları Kayapa köyünde devam eden Kazancı, burada katı atık tesisine karşı çıkan vatandaşlarla bir araya geldi. Bu konudaki endişelerini dile getiren vatandaşlara destek verdi ve Kayapa'daki sorunların tüm Bursa'nın sorunu olduğunu vurguladı. Diğer adayların vaatlerini eleştirerek, Zafer Partisi'nin temiz ve ahlaklı bir alternatif olduğunu savundu.

Son olarak Tahtalı Mahallesi'nde de saha çalışmalarını sürdüren Kazancı, vatandaşlara projelerini aktardı ve destek istedi. Nilüfer için Işıl Esgin'in, Bursa Büyükşehir için ise kendisinin en kalifiye ve temiz adaylar olduğunu iddia etti ve Türk Milletinin istikbali için Zafer Partisi'ne destek çağrısında bulundu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.03.27 07:17 - Son Güncellenme: 2024.03.27 08:38 - SEMA AYGIN
A