Yüsra Geyik ve Ozan Güven aşk yaşadı mı?

Yüsra Geyik ve Ozan Güven aşk yaşadı mı?

Oyuncu Yüsra Geyik, Kanal D'nin çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi 'Taş Kâğıt Makas: Hayatın Oyunu'na 'Rüya' karakteri ile dahil oldu. Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan'ın üstlendiği çok izlenen yapımın başarısı hakkında konuşan Yüsra Geyik, rol arkadaşı Ozan Güven ile hakkında çıkan aşk iddialarına da açıklık getirdi.

2024.03.27 12:06 - Son Güncellenme: 2024.03.27 12:06 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Yüsra Geyik ve Ozan Güven aşk yaşadı mı?

Yüsra Geyik, önceki gün bir AVM'de objektiflere takıldı. Kanal D'nin sevilen dizisi Taş Kâğıt Makas Hayatın Oyunu'nun başarısının tesadüf olmadığını belirten oyuncu, "Ekip şahane. İşin başarısı hiç tesadüf değil. İçeriye girince daha iyi anlıyorsun. Hikâye de aslanlar gibi. Çok memnunum böyle devam ediyor olmasından" dedi.

"İLK SAHNELERİMİ OZAN'LA ÇEKTİM" 

Rol arkadaşı Ozan Güven'le çalışmanın büyük bir konfor olduğunu dile getiren ünlü isim, "Ozan'la birlikte senelerdir sahnede oynadık. Şimdi tekrar karşılıklı oynamak büyük bir konfor. Zaten ilk sahnelerimi Ozan'la çektim. Onun oyunculuğunu da bildiğim için benim şahane bir alıştırma oldu" ifadelerini kullandı.

Ozan Güven ile Yüsra Geyik, Eylül 2019'da Kadıköy'de bir ayakkabı mağazasına giderken görüntülenmiş; ikili uzun süre gündem olmuştu. 33 yaşındaki güzel, o dönem meslektaşı ile adının aşk dedikodularına karışması hakkında net bir açıklamaya imza attı.

"OZAN BEY'LE HİÇBİR BİRLİKTELİĞİMİZ OLMADI" 

Aşk yaşamadıklarını vurgulayan Yüsra Geyik, "Öyle bir haber çıkmıştı. Bizim Ozan Bey'le hiçbir birlikteliğimiz olmadı. O yüzden bu kadar rahat konuşabilirim. Çok güzel bir arkadaşlığımız olmuştu" ifadelerini kullandı.

"AŞK OLMADIĞINI SÖYLEMİŞTİK" 

Güzel oyuncu, "Kendisi ayakkabıcı olduğu için bana ortopedik sahne ayakkabısı yaptırmaya götürürken haberimiz çıkmıştı. İlk tanıştığımız gündü ve sonra da düzelmedi o haberler. Aşk olmadığını da söylemiştik ama öyle kaldı" dedi.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2024.03.27 12:06 - Son Güncellenme: 2024.03.27 12:06 - HABER MERKEZİ
A