Yurt ücretleri öğrencilere iade edilecek
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 20 Şubat tarihine kadar olan dönem için GSB Yurtları için ödeme yapan öğrencilere ücretlerin geri iade edileceğini açıkladı.
2023.03.09 11:20 - Son Güncellenme: 2023.03.09 11:34 - Eğitim - HABER MERKEZİGençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 20 Şubat tarihine kadar olan dönem için GSB Yurtları için ödeme yapan öğrencilere ücretlerin geri iade edileceğini açıkladı.
Bakan Kasapoğlu, 20 Şubat itibariyla yurtta kalan öğrencilerin ücret ödemeye devam edeceğini ancak depremzede öğrencilerin ise ücret ödemeyeceğini açıkladı.
Bakan Kasapoğlu'nun açıklaması şöyle;
"Sevgili gençler, GSB Yurtlarımızda 20 Şubat tarihine kadar olan dönem için ücret ödeyenlerin ücretleri iade ediliyor. 20 Şubat itibarıyla yurtta kalan gençlerimiz ücret ödemeye devam edecek olup depremzede öğrencilerimiz ise hiçbir ücret ödemeyecektir."
Öne Çıkan Galeriler
Öne Çıkan Videolar
-
01:53
-
01:18
-
01:36
-
01:23
-
01:46
En Çok Okunanlar
- BURULAŞ duyurdu: Saat sınırlaması olmadan...
- Bursa'da zincirleme kayak kazasında 3 kişi...
- Bursa cumartesi sabahına trafikle uyandı!
- Bursa'nın oto devi Renault için şaşırtan...
- İspanya'da telesiyej kazası: 17'si ağır 30...
- Bursa'da evinde rahatsızlandı, hastanede...
- Sosyal medya fenomeni tutuklandı: 100...
- Ünlü şampuan markasında bakteri tehlikesi!
- Bursa'da polis memuru trafik kazasında...
- Bursa'da Orhaneli yolunu kullanacaklar...
- Bursa'nın İncisi Turizm kapılarını açtı!
- Şener Şen'in dublörü hayatını kaybetti
- Bursa'da BESAŞ'ın Orhangazi'deki ilk satış...
- Usta oyuncu annesini kaybetti!
- Bursalılar, Çalı-Gürsu Metro Hattı...