Yunan kadınların tesellisi Tatlıtuğ

Yunan kadınların tesellisi Tatlıtuğ

İmirzalıoğlu'nun canlandırdığı Ezel'in, Tatlıtuğ'un oynadığı Sekiz'i öldürdüğü sahneyi, ekran karşısındaki Yunan kadın izleyicilerin yüzde 75'inin izlediği ortaya çıktı

2011.11.03 09:25 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Yunan kadınların tesellisi Tatlıtuğ

Son bir kaç yıldır ekonomik krizin vurduğu Yunanistan'da kadınların gözü Kıvanç Tatlıtuğ'dan başkasını görmüyor! Avrupa'nın ekonomik krizden kurtarmak için paket üzerine paket hazırladığı Yunanistan'da yayınlanan Ezel dizisinde Tatlıtuğ'un canlandırdığı Sekiz karakterinin, Kenan İmirzalıoğlu'nun oynadığı Ezel tarafından öldürüldüğü sahnenin reyting rekoru kırdığı ortaya çıktı.

Daha önce Gümüş dizisiyle Yunanistan'da kendisine büyük bir hayran kitlesi oluşturan Kıvanç Tatlıtuğ'un öldüğü sahneyi, Ezel'in o bölümünün yayınlandığı akşam ekran başındaki Yunan kadınlarının yüzde 75'i izledi. Tele vizyon yöneticileri, Türklerin Brad Pitt'i dedikleri Tatlıtuğ'un popülaritesi üzerine yeni sezonda da ünlü oyuncunun Beren Saat'le oynadığı Aşk-ı Memnu'yu yayınlamaya başladılar. Ekonomik krizle boğuşan Yunanistan'da kadınlar Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu'yla avunuyor.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2011.11.03 09:25 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A