YRP'li belediye başkanı partisinden istifa etti!

YRP'li belediye başkanı partisinden istifa etti!

31 Mart yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi'nden Konya'nın Doğanhisar ilçesinde belediye başkanı seçilen Ali Öztoklu, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

2024.04.25 16:11 - Son Güncellenme: 2024.04.25 16:15 - Siyaset - AA
A
YRP'li belediye başkanı partisinden istifa etti!

Türkiye, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde sandık başına giderek yerel yöneticilerini seçti. Seçimlerde, Yeniden Refah Partisi'nden Konya'nın Doğanhisar ilçesinin belediye başkanı seçilen Ali Öztoklu, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Yoluna bağımsız belediye başkanı olarak devam edeceğini ilan eden Öztoklu, böylece daha etkili ve geniş kapsamlı projeleri hayata geçirebileceğine inandığını aktardı.

'YOLUMA BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKANI OLARAK DEVAM EDECEĞİM'

Önemli bir karar aldığını belirten Öztoklu, şu ifadeleri kaydetti:

"Bugünden itibaren belediye başkanlık görevime, bağımsız belediye başkanı olarak devam etme kararı almış bulunmaktayım. Bu kararı almamın en önemli sebebi ise Doğanhisarımızın kalkınması ve refahı için çıktığım bu yolda, bağımsız bir belediye başkanı olarak daha etkili ve geniş kapsamlı projeleri hayata geçirebileceğime inanıyor olmamdır. Bu sebeple Yeniden Refah Partisinden istifa ettiğimi ve yoluma bağımsız belediye başkanı olarak devam edeceğimi siz değerli hemşehrilerime ve kamuoyuna saygılarımla arz ediyor, destek ve dualarınızı bekliyorum."

ALİ ÖZTOKLU KİMDİR?

Ali Öztoklu 1977'de Doğanhisar'da doğdu. İIk öğretimini Doğanhisar İlkokulu, Orta ve Lise Eğitimini ise Doğanhisar İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı.

Askerlikten sonra ticarete atılan Ali Öztoklu, Öztoklu Akaryakıt İstasyonu, Nakliyat ve İnşaat Şirketinin başına geçerek bugüne kadar ticari faaliyetlerini sürdürdü. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev alan Öztoklu, 2014'ten itibaren iki dönem üst üste AK Parti Doğanhisar İIçe Başkanlığı görevini yürüttü.

Öztoklu 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde Doğanhisar belediye başkanlığına adaylığını koydu ancak seçilemedi. 31 Mart 2024 seçimlerinde Yeniden Refah Partisi'nden aday olan Öztoklu, Doğanhisar belediye başkanı oldu.

Öztoklu, evli ve dört çocuk babasıdır

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2024.04.25 16:11 - Son Güncellenme: 2024.04.25 16:15 - AA
A