Yolcu olarak bindiği minibüsten düşen kadın öldü

Yolcu olarak bindiği minibüsten düşen kadın öldü

Mersin'in Tarsus ilçesinde minibüsün açık kalan kapısından düşen kadın, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kadının düşme anı, araç kamerası tarafından kaydedildi.

2022.07.11 00:32 - Son Güncellenme: 2022.07.11 00:32 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Yolcu olarak bindiği minibüsten düşen kadın öldü
00:59 Yolcu olarak bindiği minibüsten düşen kadın öldü

İLGİLİ VİDEO

Yolcu olarak bindiği minibüsten düşen kadın öldü

Edinilen bilgiye göre, Meryem Özkıraç adlı kadın, 7 Temmuz tarihinde Fatih Mahallesi Adana Caddesi'nde yolcu olarak bindiği minibüsün hareket etmesinden kısa süre sonra açık bırakılan kapıdan düşerek yaralandı. Yaralı kadın, aynı minibüsle önce Tarsus Devlet Hastanesine oradan da Mersin Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak Meryem Özkıraç, tüm müdahalelere rağmen bu akşam tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

KAZA ANI KAMERADA

Öte yandan kadının minibüsten düşme anı araç kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, minibüse binen kadının ücretini ödedikten sonra boş koltuklardan birini oturmak için hamle yaptığı sırada dengesini kaybederek açık bırakılan hareket halindeki minibüsün kapısından düştüğü anlar yer aldı.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2022.07.11 00:32 - Son Güncellenme: 2022.07.11 00:32 - HABER MERKEZİ
A