Yolcu kavgasında kan aktı

Yolcu kavgasında kan aktı

ADANA'da minibüs şoförü 26 yaşındaki İbrahim Malgir, yolcu alma yüzünden tartıştığı meslektaşı 28 yaşındaki Sedat İşçimen'i bıçaklayarak öldürdü. Minibüsçülerin kanlı kavgası mobese kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

2013.05.09 17:05 - Son Güncellenme: 2013.05.09 17:05 - Güncel
A
Yolcu kavgasında kan aktı

 


Olay, 7 Mayıs'ta merkez Yüreğir İlçesi'nin Karataş Caddesi üzerindeki Adana Devlet Hastanesi önünde meydana geldi. İddiaya göre, aynı güzergahta çalışan farklı kooperatiflere ait minibüslerin şoförleri Sedat İşçimen ile İbrahim Malgir yolcu alma yüzünden tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine İşçimen, olay yerinden ayrıldı ancak diğer şoför onu takip etti. Karataş Caddesi üzerinde İşçimen'in aracının önünü kesen Malgir, çevredekilerin şaşkın bakışları arasında meslektaşına saldırdı. Bu sırada Malgir ile İşçimen'in yakınları da olaya karıştı. Tekme, yumruk ve taşların da kullanıldığı kavga sırasında İbrahim Malgir, Sedat İşçimen'i göğsünden bıçakladı. İşçimen aldığı darbelerle ağır yaralandı. Bu sırada araya girenler Malgir'i uzaklaştırmaya çalıştı. Malgir'in elinden kurtulup kaçmak isteyen Sedat İşçimen, birkaç adım attıktan sonra yere yığıldı.

Adana Devlet Hastanesi önünde meydana gelen olay, mobese kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi. Ağır yaralanan Sedat İşçimen, hastanenin acil servisine taşındı. Doktorların müdahalesine rağmen İşçimen, kurtarılamadı. Mobese kameralarını izleyen Cinayet Bürosu ekipleri, katil şüphelisi İbrahim Malgir, olaya karışan 39 yaşındaki Kadir Keskin ile 17 yaşındaki E.M.'yi yakaladı.

Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorguları tamamlanan 3 şüpheli, sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklandı.
 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.05.09 17:05 - Son Güncellenme: 2013.05.09 17:05 - boş7
A