Yolanthe Yenge podyumda

Yolanthe Yenge podyumda

Galatasaraylı ünlü futbolcu Wesley Sneijder'in eşi manken Yolanthe Cabau, Fashion Week kapsamında İstanbul'da podyuma çıktı.

2013.10.08 19:16 - Son Güncellenme: 2013.10.08 19:17 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Yolanthe Yenge podyumda

 

Mersedes - Benz Fashion Week İstanbul kapsamında ünlü modacı Cengiz Abazoğlu'nun Adil Işık için tasarladığı "Revan" isimli kreasyon, Kuruçeşme Arena'da moda severle buluştu. 2014 İlkbahar - Yaz koleksiyonu için tasarlanan "Revan", Türkiye'nin ünlü mankenleri Çağla Şikel, Özge Ulusoy, Didem Soydan, Merve Büyüksaraç ve Ebru Öztürk gibi isimler tarafından tanıtıldı. Podyuma çıkan mankenlerin arasında Galatasaray'ın yengesi ve Wesley Sneijder'in eşi olan Yolanthe Cababu da vardı. Kuruçeşme Arena'da düzenlenen defileye çok sayıda moda takipçisi ve gazeteci katıldı.

Defile sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü modacı Cengiz Abazoğlu, "Geldiğiniz için çok mutlu olduk. Teşekkür ederiz. Bir koleksiyon daha bitti. Bu kadar güzel modelin giysilerimi , tasarımlarımı podyum üzerinde hayat vermesi muhteşem bir şey" ifadelerini kullandı.

Cengiz Abazoğlu tarafından tasarlanan elbiselere bayıldığını ifade eden Yolanthe Cabau, "Yaptığı her şeyi çok seviyorum Cengiz Abazoğlu'nun. Bu elbiselere de bayıldım. Çok güzel bir defile oldu" diye konuştu.

Bir gazetecinin saç rengini değiştirme sebebini sorması üzerine Cabau şöyle konuştu: "Birileri sarışın olmanın çok eğlenceli olduğunu söyledi. Ben de denemek istedim. Eğlenceli olduğunu düşünüyorum".

Bir başka basın mensubunun Wesley Sneijder'in neden defilede katılmadığını sorması üzerine Cabau, "Hollanda'da milli takım kampında şuanda. O yüzden gelemedi" diye konuştu.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2013.10.08 19:16 - Son Güncellenme: 2013.10.08 19:17 - HABER MERKEZİ
A