Yol verme kavgası kanlı bitti

Yol verme kavgası kanlı bitti

İZMİR'in Balçova İlçesi'nde, bir otobüs ve taksi şoförünün yol verme meselesinden aralarında çıkan tartışmaya arkadaşları da katıldı. Bir kişinin bıçakla iki kişinin de darp edilerek yaralandığı olayda, taraftar birbirinden şikayetçi oldu.

2013.07.15 23:11 - Son Güncellenme: 2013.07.15 23:11 - Yaşam
A
Yol verme kavgası kanlı bitti

 

İzmir Büşükşehir Belediyesi'nin ulaşım kurumlarından ESHOT'a bağlı 970 numaralı hatta çalışan otobüsün şoförü Volkan D. (32) ile taksi şoförü Melih S. (40) arasında iddiaya göre yol verme meselesinden tartışma çıktı. Otobüsü son durağı olan Uçkuyular'a kadar takip eden taksi şoförü Melih S. ile otobüs şoförü Volkan D. burada kavga etti. Kavgaya son duraktaki otobüs şoförleri karıştı, bir süre sonra taksi şoförüne yardım için arkadaşları da geldi. İki grup arasında bıçak ve demir çubuklarında kullanıldığı kavga, ihbar üzerine gelen polis ekiplerince sonlandı.

Kavgada darp edilen taksi şoförü Melih S. ile göğsünden bıçaklanan otobüs şoförü Serkan K. (36) ve kolu kırılan arkadaşı Volkan D. yaralandı. Hastaneye kaldırılan Volkan D. ve Serkan K. tedavilerinin ardından taburcu edildi. Kavgaya karışanlar İnciraltı Polis Merkezi'ne götürüldü. Birbirlerinden şikayetçi olduğu belirtilen iki grup, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. 

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.07.15 23:11 - Son Güncellenme: 2013.07.15 23:11 - Zeynep Çelik
A