Yol kesen PKK bir vatandaşı öldürdü

Yol kesen PKK bir vatandaşı öldürdü

Siirt'in Eruh İlçesi'nde yol kesen PKK'lı bir grup terörist, Abdullah Öztürk isimli bir vatandaşı öldürdü.

2011.09.19 21:36 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Yol kesen PKK bir vatandaşı öldürdü

Siirt'in Eruh İlçesi'nde yol kesen PKK'lı bir grup terörist, Abdullah Öztürk isimli bir kişiyi öldürdü. Güvenlik güçleri, kaçan PKK'lıların yakanlanması için bölgede operasyon başlattı.

Olay akşam saatlerinde Eruh-Şırnak karayolunun Gedikkaşar Mevkii'nde meydana geldi. Bir grup PKK'lı terörist, karayolunu taşlarla kapattı. Durdurdukları araçların içindekilenin kimliklerini kontrol eden PKK'lılar, iki yeğeni ile birlikte Şırnak'a giden Abdullah Öztürk'ü silah zoruyla alıkoydu. Diğer araçların geçişine izin veren teröristler, Öztürk'ü de yanlarına alarak kaçtı.

Yeğenlerinin jandarmaya haber vermesi üzerine bölgede başlatılan operasyonlarda, PKK'lıların yol kestiği bölgeye yakın bir yerde Öztürk'ün silahla vurulmuş cesedi bulundu. Güvenlik güçleri kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede araştırmalarını sürdürürken, Abdullah Öztürk'ün cesedi Eruh Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

PKK'lılar tarafından öldürülen Abdullah Öztürk'ün, terör nedeniyle 15 yıl önce Eruh'tan Gaziantep'e göç ettiği öğrenildi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2011.09.19 21:36 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A