Yine İspanya, yine Riera! Bu kez de...

Yine İspanya, yine Riera! Bu kez de...

Galatasaray'ın İspanyol futbolcusu Albert Riera için bu kez de Celta Vigo'nun devreye girdiği iddia edildi.

2013.07.17 11:26 - Son Güncellenme: 2013.07.17 11:27 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Yine İspanya, yine Riera! Bu kez de...

İspanyol basının da adı Villareal'de anılan fakat bunu yalanlayan Galatasaraylı Albert Riera için İspanyollar bu kez Celta Vigo'nun devreye girdiğini belirtti. Geçen sezon La Liga'nın sonhaftasında ligde kalmayı başaran Celta Vigo'nun sol kanadının çok eksik kalması sebebiyle bu bölgeye iyi bir transfer yapmak isteyen Celta Vigo'nun arayışlarda olduğunu ve kadrolarına katmak istedikleri bir numaralı ismin ise Albert Riera olduğu belirtildi.

Haberde ayrıca geride kalan sezonda Fatih Terim'in Riera'yı savunmanın solunda oynatması da İspanyoloyuncuyu oldukça kullanılabilir bir duruma getirdiğinin altı çizildi. İspanyol basını, Galatasaray'la bir sezon daha sözleşmesi bulunan Riera'nın yıllık kazancının 3 milyon euroyu bulması Celta Vigo yönetiminin elini kolunu bağladığını aktardı.
Geçtiğimiz günelerde bu sezon La Liga'ya yenidebn yükselen Villareal'in Albert Riera'yla ilgilendiği belirtilmiş fakat Galatasaraylı oyuncu kişisel twetter hesabından bu haberlerin doğru olmadığını ve Galatasaray'da mutluolduğunu belirtmişti.
 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.07.17 11:26 - Son Güncellenme: 2013.07.17 11:27 - HABER MERKEZİ
A