Yılmaz ve Erdoğan'ı istiyor

Yılmaz ve Erdoğan'ı istiyor

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in önceki gün dünyaca ünlü aktör Russell Crowe ile gerçekleştirdiği görüşmeye birbirinden renkli diyaloglar damgasını vurdu.

2013.10.14 09:50 - Son Güncellenme: 2013.10.14 09:51 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Yılmaz ve Erdoğan'ı  istiyor

Edinilen bilgiye göre, Russell Crowe'un Anzak askerlerini anlatacak filmi için gerçekleştirilen görüşmede, usta sanatçılar Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan'a yönelik ince bir pazarlık da yapıldı. Crowe, çekeceği filmde Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan ile birlikte çalışmak isteğini belirtti. Bu anlamda Bakan Çelik'ten destek isteyen Crowe, "Her ikisinin de filmde rol almasını çok arzu ediyorum. Siz söylerseniz, sizi kırmazlar diye duydum" dedi.

CROWE'A 'TOPKAPI' JESTİ
Crowe, Türkiye'de çekmeyi planladığı filmin bir bölümünde Topkapı Sarayı'nın da yer almasını talep ederken, mekânlar konusunda destek verileceğini belirten Bakan Çelik, "Bu toprakların her bir zerresinde insanlığa ait mucizevi izler vardır. Filmin bir bölümünü mutlaka Adana'da çekmelisiniz" dedi. Anzak askerleri ile çekeceği filmi hakkında yapılan ikili görüşmede, Crowe, Türk halkının insanların hatıralarına sahip çıktığını vurguladı. Filmin konusunu beğendiğini belirten Bakan Çelik de "Biz onlara karşı kötü hatıra taşımıyor, onlara saygı duyuyoruz" dedi. 

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2013.10.14 09:50 - Son Güncellenme: 2013.10.14 09:51 - HABER MERKEZİ
A