Yılın buluşması gerçekleşti!

Yılın buluşması gerçekleşti!

Melih Gökçek ile Gazeteci Ahmet Hakan, canlı yayında bir araya geldi

2013.10.04 07:39 - Son Güncellenme: 2013.10.04 07:40 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Yılın buluşması gerçekleşti!

Twitter'da bir birleri ile sık sık kapışan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Gazeteci Ahmet Hakan aynı programda buluştu.

FİSKİYE'Yİ KİMİN KIRDIĞINI AÇIKLADI

Program sunucusu Mesut Yar, Twitter'da günlerce tartışılan 'Fiskiye'yi kim kırdı' olayını gündeme getirdi. Günlerce Twitter'da konuşulan "Fiskiye'yi kim kırdı" sorusuna cevap veren Gökçek, "İlk defa burada söylüyorum, kamera görüntülerine baktım sakallı birisi kırmış, Ahmet Hakan'a benziyor" dedi. Ahmet Hakan, Gökçek'in bu sözlerine "Ben o tarihte Ankara'da değildim, şahitlerim de var" diye cevap verdi.

"BENİ HABER YAPMIYORSUNUZ"

Ahmet Hakan" 23 senedir tanıyorum Melih Başkanı, Ben bir gazetede çalışıyordum. Melih Gökçek Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı değildi, adaydı. Gazeteyi aradı, "Beni haber yapmıyorsunuz ama seçimi ben kazanacağım" dedi.

"BAŞKAN, INSTAGRAM'A SAKIN BULUŞMA"

Melih Gökçek, zamanı olmadığı için Facebook'a girmediğini söyledi. Gökçek'in bu sözleri üzerine Ahmet Hakan, "Başkan Instagram'a sakın buluşma" dedi.

AHMET HAKAN'A BEYAZ ÇORAP HEDİYE ETTİ

Sanal alemde bir birlerine karşı oldukça sert ifadeler kullanan ikili, canlı yayından karşılıklı iltifatlarda bulunması şaşırttı. Ahmet Hakan'nın 90 yıllarda beyaz çoraplı fotoğrafını yayımlayan Melih Gökçek, bu kez canlı yayında rakibine Ankara'dan getirdiği beyaz çorapları hediye etti.
 

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2013.10.04 07:39 - Son Güncellenme: 2013.10.04 07:40 - HABER MERKEZİ
A