Yılın aşk iddiası: Sıla ve İlker Kaleli

Yılın aşk iddiası: Sıla ve İlker Kaleli

Ünlü şarkıcı Sıla, sürpriz bir kararla nikah masasına oturduğu ünlü şef Hazer Amani'den geçtiğimiz aylarda tek celsede boşanmıştı. Özel hayatında bir türlü yüzü gülmeyen Sıla hakkında flaş bir iddia gündeme geldi.

2021.04.07 10:40 - Son Güncellenme: 2021.04.07 10:41 - Magazin
A
Yılın aşk iddiası: Sıla ve İlker Kaleli

Geçtiğimiz yıl ünlü şef Hazer Ameni ile nikah masasına oturan ancak mutluluğu kısa süren ünlü şarkıcı Sıla hakkında magazin gündemine bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı. 

Posta'da yer alan habere göre, geçtiğimiz aylar kısa süre oyuncu Biran Damla Yılmaz ile aşk yaşayan İlker Kaleli ile Sıla yeni bir aşka yelken açtı.

Bir aydır birlikte olan çiftin oldukça mutlu olduğu söyleniyor.

TEK CELSEDE BOŞANDILAR

Geçen yıl ocak ayında nikah masasına oturan şarkıcı Sıla ve şef Hazer Amani çifti 18 Ocak 2021 tarihinde Bodrum'da boşanmıştı.

Adliyeye gelen Sıla ve Hazer Amani'nin boşanma davası 15 dakika sürmüştü. Duruşmaya arkadaşıyla gelen Sıla, boşandıklarını açıklarken tek başına gelen Hazer Amani, "Söyleyecek bir şey yok" diyerek uzaklaşmıştı.

İLKER KALELİ KİMDİR?

Kaan İlker Kaleli 11 Mayıs 1984 yılında İstanbul'da doğdu. 

İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Yönetimi mezunudur. London Academy of Music and Dramatic Art (LAMDA) oyunculuk okulunda oyunculuk eğitimi almıştır. Eğitim gördüğü süreçte ayrıca Şahika Tekand'a ait Stüdyo Oyuncuları topluluğunda oyunculuk dersleri almıştır.

Sırasıyla Son, Kayıp Şehir ve Kayıp isimli dizilerde oynadı. 2014 yılında Silsile adlı filmde yer aldı. 2015 yılından 2017 yılına kadar Poyraz Karayel dizisinde Poyraz Karayel karakterini canlandırdı. Şu sıralar Öğretmen dizisinin başrolü Akif karakterini canlandırmaktadır.

Kaleli, iyi derece İngilizce bilmektedir.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.04.07 10:40 - Son Güncellenme: 2021.04.07 10:41 - Kübra Coşar-pasif
A