YILDIZ İNEGÖL'DE ESNAFI ZİYARET ETTİ

YILDIZ İNEGÖL'DE ESNAFI ZİYARET ETTİ

AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Cafer Yıldız, seçim propaganda çalışmalarını İnegöl'de sürdürdü. İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Bülent Temelli ile birlikte mobilya fabrikalarını, esnafı ve kahvehaneleri ziyaret eden Cafer Yıldız, AK Parti'nin hizmetleriyle İnegöl'ün çehresinin değiştiğini söyledi.

2011.05.25 10:17 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
YILDIZ İNEGÖL'DE ESNAFI ZİYARET ETTİ

Cafer Yıldız'ın ilk durağı mobilya atölyeleri oldu. Öğle yemeğini işçilerle birlikte yiyen Cafer Yıldız, İnegöl'ün AK Parti iktidarı döneminde her alanda 3-4 misli büyüdüğünü belirterek, "AK Parti iktidarı ve AK Partili belediye başkanlarının hizmetleriyle İnegöl daha da güzelleşti. Ancak durmak yok, hizmetlere devam. İnegöl halkının mutlu olması için hizmetlerimizi ara vermeden sürdüreceğiz. İşte, İnegöl Hastanesi'nin 7 Haziran'da ihalesi yapılıyor, İnegöl Halk Eğitim Merkezimiz seçimden önce açılacak, Adliye Sarayı bitim aşamasına geldi, 28 Mayıs Cumartesi günü düzenli çöp depolama tesisinin açılışı var... İnegöl'de, Bursa'da ve Türkiye'nin her tarafında projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz" dedi.

SAĞLIK YATIRIMLARI
SSK dendiğinde AK Parti'den önce 'çile'nin akıllara geldiğini söyleyen Yıldız, "Bugün sağlıkta büyük atılımlar gerçekleştirdiğimizi her partiden insan kabul ediyor, bu onur verici gerçekten... 18 tane ambulans helikopter ve 2 ambulans uçağımızla büyük atılımlar gerçekleştirdik. Önceden bir Alman kaza geçirdiğinde Almanya helikopter gönderip vatandaşını alıyordu ve bizim vatandaşlarımız bu durumu şaşkınlıkla karşılıyordu. Ancak artık bizim ülkemiz de bunu yapabiliyor. 2002'den sonra Türkiye'nin her köşesinde yaşanan hasta nakil sıkıntısına da son verdik. Bunlar hep AK Parti'nin hizmetleridir" diye konuştu.

12 Haziran 2011 seçimleriyle AK Parti'nin ustalık döneminin başlayacağını dile getiren Milletvekili Adayı Yıldız, Türkiye'yi çok daha güzel günlerin beklediğini söyledi.

Yıldız, daha sonra, esnafı ve kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaşların taleplerini dinledi.
 

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2011.05.25 10:17 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A