Yıldırımspor Başkanı Senal'dan şampiyonluk çağrısı!

Yıldırımspor Başkanı Senal'dan şampiyonluk çağrısı!

Bursa Yıldırımspor, sezon başı değerlendirme toplantısı bugün gerçekleştirildi. Şampiyonluk vurgusuyla dikkat çeken Yıldırımspor Başkanı Ekrem Senal, "Bu yıl hedeflediğimiz başarıya ulaştık. Bursa'dan yetiştirdiğimiz çocuklarımızı üst seviyeye taşıdık. Yıldırımspor sezon sonunda 1. Lige oyuncu verdiyse bu başarılıyız anlamına gelir. Bu takım bu ligde en üst seviyeye çıkacak. Bu yılki hedefimiz; 2. Lige çıkmak. Şampiyon olmak için elimizden geleni yapmamız gerekiyor. Geçen yıla göre, bu yıl daha genç bir ekip olduk. Bursa Yıldırımspor'un ana hedefi; Bursa'daki genç potansiyeli ortaya çıkarmak. Bursaspor bu şehrin üst markasıdır. Bursaspor bizden istediği zaman oyuncu alabilir. Bundan büyük gurur duyarız" dedi.

2021.09.11 12:24 - Son Güncellenme: 2021.09.11 12:26 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Yıldırımspor Başkanı Senal'dan şampiyonluk çağrısı!

SEMA ÜSTÜNTAŞ / BURSADA BUGÜN

Bursa Yıldırımspor'un sezon başı değerlendirme toplantısı bugün Başkan Ekrem Senal'ın katılımıyla gerçekleşti. 

Sözleriyle dikkat çeken Yıldırımspor Başkanı Ekrem Senal, bu yılki hedefinin 2. Lig'e çıkmak olduğunun altını çiziyor. 

"Bu filmin sonu inşallah Türk filmleri gibi iyi bitecek"

Yıldırımspor Başkanı Ekrem Senal, "Bu yıl hedeflediğimiz başarıya ulaştık. Bursa'dan yetiştirdiğimiz çocuklarımızı üst seviyeye taşıdık. Yıldırımspor sezon sonunda 1. Lige oyuncu verdiyse bu başarılıyız anlamına gelir. Bu takım bu ligde en üst seviyeye çıkacak. Bunun süresi önemli değil. Bu filmin sonu inşallah Türk filmleri gibi iyi bitecek. Bu yıl takımımızdan ayrılan futbolcular, ağlayarak ayrıldılar. Sosyal medyada Yıldırımspor'a bağlılıklarını gösterdiler. Bu da bizim ne kadar başarılı olduğumuzu kanıtladı. Geçen yıl takımımız çok başarılıydı ve daha tecrübeli oyuncularımız vardı. Bu yıl ise tecrübeli oyuncularımızın yerini, genç oyuncularımıza verdik. Bu yıl 7 oyuncumuzla profesyonel sözleşme imzaladık. Bu bizim Bursa futbolunda ne yapmak istediğimizi ortaya koyuyor. Geçen yıla göre, bu yıl daha genç bir ekip olduk. Bu yıl ki hedefimiz; 2. Lige çıkmak. Şampiyon olmak için elimizden geleni yapmamız gerekiyor. Biz üzerimize düşenin en iyisini yapmaya gayret edeceğiz. Bu kulübün hedefi en üste kadar çıkmak. Örneğin; Bölgesel Amatör Lig (BAL) maçına gittiğimde, çocuklar heyecanlanıyor. İnsanlara umut ışığı olmak güzel bir şey. Yıldırımspor'un kalıcı olmak istediği lig, 1. Lig. İlk etapta, 1. Lig'e yüksek gelirle çıkmak istiyoruz. 1. Lig'de çok rahat şekilde kar ederek ve genç oyuncularla yatırımları geliştirerek, Türk futboluna iyi oyuncular kazandırabiliriz" dedi.


"Bursaspor bizden istediği zaman oyuncu alabilir"

Kulüple ilgili hedeflerini dile getiren Senal, "Zaman zaman haber sitelerinde Yıldırımspor'un haberleri yer alıyor. Bazı insanlar absürt yorumlar yaparken, bazı kişiler ise kulübümüze destek veriyor. Onlara her anlamda teşekkür etmek lazım. Bursa Yıldırımspor'un ana hedefi, Bursa'daki genç potansiyeli ortaya çıkarmak. Kulübümüzün kimseye bir lira borcu yok. Biz paramız kadar oynuyoruz. Burada popülizm yok. Bu yılı garanti etmiyorum ama Yıldırımspor bütçesiyle kar edecek. Biz sadece futbol kulübüyüz ve bütçemizle hareket ediyoruz. Bursaspor bu şehrin üst markasıdır. Bursaspor bizim abimizdir. Bursaspor bizden istediği zaman oyuncu alabilir. Bundan büyük gurur duyarız" ifadelerini kullandı.

Bursa Yıldırımspor, 2021-2022 sezonunun ilk maçında ise deplasmanda karşılaştığı Batman Petrol Spor ile 1-1 eşitlikle geri döndü.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.09.11 12:24 - Son Güncellenme: 2021.09.11 12:26 - HABER MERKEZİ
A