Yıldırım'dan Beşiktaş taraftarına teşekkür

Yıldırım'dan Beşiktaş taraftarına teşekkür

THY Avrupa Ligi'ne galibiyetle başlayan Beşiktaş'ta menajer Haluk Yıldırım, maça gelen taraftarlara teşekkür etti.

2012.10.13 14:13 - Son Güncellenme: 2012.10.13 14:13 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Yıldırım'dan Beşiktaş taraftarına teşekkür


Tarihinde ilk kez katıldığı THY Avrupa Ligi'ne Partizan mt:s galibiyetiyle başlayan Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nda gözler yarın Türk Telekom ile oynanacak Beko Basketbol Ligi ilk hafta maçına çevrildi.

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı Menajeri Haluk Yıldırım, öncelikle Partizan mt:s maçında taraftarların kendilerine verdiği desteğe değinerek, ''Salona gelip bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir atmosfer vardı'' dedi.

Partizan'ın genç ve agresif bir takım olduğunu kaydeden Yıldırım, ''Maça tedirgin başladık ve çok basit hatalar yaptık. İkinci yarı istediğimiz oyunu ortaya koyduk ve kazandık. Haftaya Almanya'ya gideceğiz. Brose Basket Bamberg takımı kendi sahasında iyi oynayan bir ekip, orada da galip gelirsek büyük bir avantaj elde edeceğiz'' şeklinde konuştu.

Haluk Yıldırım, Partizan mt:s smaçının artık geride kaldığını ve yarın oynayacakları Türk Telekom karşılaşmasını düşünmeye başladıklarını kaydederek, ''Türk Telekom maçını kazanarak, THY Avrupa Ligi'nde olduğu gibi Beko Basketbol Ligi'ne de iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Yoğun bir temponun içine girdik. İki kulvarda da başarılı olmak istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

Partizan mt:s smaçında sakatlanan Cevher Özer'in durumuna da değinen Yıldırım, ''Cevher'in durumu henüz belli değil. Öğleden sonra doktor kontrollerinden sonra durumu netlik kazanacak. Şu an için yarınki maçta forma giymesi zor görünüyor'' dedi.

Beşiktaş, Beko Basketbol Ligi ilk haftasında Türk Telekom ile yarın saat 18.00'de Abdi İpekçi Spor Salonu'nda  karşı karşıya gelecek.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2012.10.13 14:13 - Son Güncellenme: 2012.10.13 14:13 - HABER MERKEZİ
A