Yıldırım Belediyesi personeli piknikte buluştu

Yıldırım Belediyesi personeli piknikte buluştu

Yıldırım Belediyesi tarafından personele moral vermek için bu yıl 10.'su gerçekleştirilen pikniğe, "Can Dost Kardeş Aile" projesine katılan aileler de konuk oldu.

2013.06.29 18:59 - Son Güncellenme: 2013.06.30 09:07 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Yıldırım Belediyesi personeli piknikte buluştu

Hamamlıkızık'ta bulunan Aral Tesisleri'nde düzenlenen pikniğe aileleriyle birlikte katılan Yıldırım Belediyesi personeli, söylenen şarkılarla eğlenirken, düzenlenen yarışmalarda keyifli dakikalara imza attı. "Ben yok, biz varız" anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, "Göreve geldiğimiz günden bu yana belediyemizin aldığı sayısız ödülü sizinle beraber kazandığımızı söyledim. Biz, Yıldırım'da büyük başarılara imza attıysak bunun sebebi sizin bize verdiğiniz destekten kaynaklanmaktadır. Sizinle olan birlikteliğimiz çok önemli" dedi.

Mesai arkadaşlarıyla halay çekip türküler söyleyen Başkan Keskin, herkesi tek tek dolaşarak sohbet etti.

'CAN DOST KARDEŞ AİLELER' DE PİKNİĞE KATILDI
Pikniğe, Yıldırım Belediyesi'nin sosyal dayanışma projeleri arasında yer alan ve geçtiğimiz günlerde ailelerin belirlendiği 'Can Dost Kardeş Aile' Projesi kapsamındaki aileler de katıldı. 69 vasıl 69 ihtiyaç sahibi aile üyelerinin buluşturularak ağırlandığı piknikte Başkan Keskin, gönüllü ailelere teşekkür ederken, ihtiyaç sahibi ailelere, "Biz, her zaman sizlerin yanında olacağız. Bayramlarda, Ramazan Ayı'nda karşılıklı birbirimize yapacağımız ziyaretlerin yanı sıra maddi gücü olan aileler sizlerin eğitim gören çocuklarına kendi güçlerine göre burs desteğinde bulunacak. Amacımız elele vererek sizlere umut olmak" diye konuştu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2013.06.29 18:59 - Son Güncellenme: 2013.06.30 09:07 - HABER MERKEZİ
A