Yıldırım Belediyesi'nden Cumalıkızık Orman Parkı'nda basın toplantısı
Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz geçtiğimiz hafta açılışının yapıldığı Cumalıkızık Orman Parkı'nda basın açıklaması düzenledi.
2023.07.18 20:22 - Son Güncellenme: 2023.07.18 21:31 - Bursa Bölge - HÜSEYİN İZCİ

İLGİLİ VİDEO
Yıldırım Belediye Başkanı basın mensuplarıyla bir arada
HÜSEYİN İZCİ - SİMLANUR İNCE / BURSADA BUGÜN
Yıldırım Belediyesi tarafından Bursalılara kazandırılan Cumalıkızık Orman Parkı'nda Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz eşliğinde basın toplantısı gerçekleştirildi.
"BASIN MENSUPLARIYLA KADERİMİZ BİR"
Basın mensuplarına yemeğin ardından açıklamalarda bulunan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, "Basın mensuplarıyla kaderimiz bir. Sizler gibi bizde gece gündüz çalışıyoruz. Bugün sohbet havasında buluşalım istedik. Biz her yıl değerlendirme toplantısı gerçekleştiriyoruz. Ekim ayında bir değerlendirme toplantısı yapacağız" dedi.
"BİRÇOK ALANDA PROJELERİMİZ VAR"
Projelerinden bahseden Yılmaz, "Bizim birçok alanda projelerimiz var. Kentsel dönüşüm, ulaşım, kültürel çalışmalarız var. Yüz ölçümü Bursa'nın yüzde biri, nüfus olarak yüzde 20sine takabul ediyor. Hızlı bir büyümemiz ve yoğunluğumuz var. Bu yoğunluk işimizi zorlaştırıyor. Burada en önemli sorun sosyal alan olarak öne çıkıyor. Vakıf Bera kent parkı gibi birden fazla kent parkı yaptık. 40a yakın sil baştan yenilediğimiz parklarımız var. Şimdi yine önümüzde devam eden projelerimiz var. Mollarap'ta yeşil alan yapacağız. Kamulaştırmalarımızı yaptık" ifadelerini kullandı.
"CUMALIKIZIK ORMAN PARKI BİZİM TAAHHÜTLERİMİZDEN BİRİYDİ"
Cumalıkızık Orman Parkı'ndan bahseden Yılmaz, "Cumalıkızık Orman parkı bizim taahhütlerimizden biriydi. Taşlık kayalık bir alandı burası. Çalı çırpı anlamında sık bir alandı. Ciddi bir temizlik gerçekleştirdik. Burası kötü işlere de mekan olmuştu. Yaptığımız çalışmayla birlikte ondan da arındırmış olduk. Kayaları temizleyip buraya tonlarca toprak getirdik. 100 bin metrekarelik bir alanın 80 bin metrekaresini yeşillik alan oluşturdu. Parkımızın içinde 360 araçlık otoparkımız var. Lavabolarımız ve çocuk parklarımız var. Küçük kitap evlerimiz de var" şeklinde konuştu.
"BURASI BURSA'NIN BİR DEĞERİ OLDU"
Yılmaz, "Burası sadece Yıldırım'ın değil, Bursa'nın bir değeri oldu. Geçen hafta açılışını gerçekleştirdik. Geçtiğimiz gün buraya geldiğimizde Yıldırım dışından da buraya gelenlerin olduğunu gördük. Ben kısaca Cumalıkızık'ı özetlemiş olayım. 75 milyon bir rakam harcandı" dedi.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
00:59
-
00:11
-
03:55
-
01:08
-
04:30
En Çok Okunanlar
- Yasa çıkacak diye fiyatları katlandı!...
- Bursa'da kavgayı ayırmak isterken bıçaklandı
- 1 buçuk milyon TL'si yandı!
- Kira gibi rakamlar 'Kanunda açık, kiracı...
- Bursa'da kamyonete çarpmamak için manevra...
- Bursa'da kış uykusunu unutan ayılar...
- Alev alan araçta patlamalar peş peşe geldi
- Sokak ortasında eski eşini bıçakladı
- Pompalı tüfekle hastane basan kadın, 10...
- Meteoroloji 5 günlük hava tahminini...
- Bursaspor ve Anadolu Üniversitesi bugün...
- Bursa'da otobanda ters yönden ilerledi!
- Şantaj ve tehditle imzalattıkları...
- "Allah'ın gönderdiği zatım" diyen gizemli...
- Bursa'da o yolu kullanacaklar dikkat!...