Yıldırım-Ataman polemiği büyüdü

Yıldırım-Ataman polemiği büyüdü

Fenerbahçeli yönetici Murat Özaydınlı, Aziz Yıldırım-Ergin Ataman arasındaki demeç savaşlarına katılarak Ataman'a cevap verdi.

2015.08.25 13:27 - Son Güncellenme: 2015.08.25 13:28 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Yıldırım-Ataman polemiği büyüdü

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, dün CNN Türk kanalında katıldığı programda Galatasaray Basketbol Takımı ve A Milli Basketbol Takımı antrenörü Ergin Ataman hakkında açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Milli takım çalıştıran antrenörün kulüp takımı çalıştırmasına karşıyım. Ergin Ataman vatan görevi yapıyorum demiş. İtalya'ya gidip kamp yapmasınlar. Gidip Hakkari'de Diyarbakır'da görev yapsınlar. Milli takımlara gidip de milli takımları kullanmak yok" sözleriyle eleştirdi.

Ataman'dan cevap gecikmedi

Ergin Ataman, Fenerbahçe Başkanı'nın bu açıklamalarına Beyaz TV'de yayınlanan bir programda yanıt verdi. Ataman, "Benim gündemimde Aziz Yıldırım yok, Milli takım var. Eminim Türk halkının da gündeminde, Türk basketbol takımının ilk 5'e girmesi ve Olimpiyatlar'a katılması var. Benim gündemimde ne Galatasaray ne Fenerbahçe yok, Milli takım var." dedi. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2015.08.25 13:27 - Son Güncellenme: 2015.08.25 13:28 - HABER MERKEZİ
A