YILDIRIM AK PARTİ'NİN KALESİ
Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, bir süredir vekaleten yürüttüğü görevine asaleten getirilen AK Parti İlçe Başkanı Hüdai Yazıcı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
2011.02.08 15:53 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Siyaset - HABER MERKEZİ
Başkan yardımcıları ile birlikte Ak Parti ilçe teşkilatını ziyaret eden Keskin, yeni İlçe Başkanı Hüdai Yazıcı'ya hayırlı olsun dileğinde bulundu. Keskin, görevinde başarı dilediği Hüdai Yazıcı'ya, Yıldırım'ın Ak Partinin siyasi kalesi olduğunu vurgulayarak, "Ben ve ekibim göreve geldimizden bu yana teşkilatımız, sivil toplum kuruluşlarımız, çalışanlarımızla el ele, gönül gönüle bir hizmet anlayışı içinde olduk. Sizler de ilçe yöneticiliğinizden bu yana, hizmetlerimize yakından şahit olan bir kişisiniz. İnanıyorum ki bundan sonra da hep birlikte aynı anlayışla yolumuza devam edeceğiz. Hüdai Yazıcı, ilçe yönetiminde herkesin sevdiği, güvendiği bir isim. Bizler için kendisinin bu koltuğa oturması sürpriz olmadı. İnanıyorum ki kendisi ile güzel hizmetlere imza atacağız" dedi.
Ak Parti İlçe Başkanı Hüdai Yazıcı, "Başkanımızı ve başarılı icraatlarını yakından takip ediyor, kendisini her zaman takdir ediyoruz. İnanıyorum ki Yıldırım'da birlikte çok güzel projelere hep birlikte imza atacağız" diye konuştu.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
01:22
-
00:18
-
00:13
-
00:07
-
00:13
En Çok Okunanlar
- Bursa'da bazı ilçelerde okullar tatil edildi!
- Meteoroloji 5 günlük hava tahminini...
- Bursa'da seyir halinde alkol alıp kadeh...
- ABD'de yolcu uçağı kayboldu: Hem havada...
- Bursa'da aranan 41 yaşındaki firari yakalandı
- Ekipleri şoke eden operasyon! El aletleri...
- Kredi ile araç alacaklar dikkat!
- Maliye artık kasanızda oturuyor! 1 yılda...
- UEDAŞ duyurdu: Bursa'da elektrikler...
- Bursa Yenişehir'de taşımalı sisteme kar...
- Bursa'da otomobilinin tavanına yaptığı...
- Bursa'da çöp kamyonunun altında kalan...
- Bursa'da sosis skandalı: Tüketir miydiniz?
- 166 gram bisküvinin fiyatı şok etti!
- Konutu olanlar dikkat! Son tarih 20 Şubat...