'Yiğido' Ofspor'a diş geçirmedi

'Yiğido' Ofspor'a diş geçirmedi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor ikinci devre için hazırlıklarını Kundu bölgesinde yaptığı çalışmalarla sürdürüyor. Kırmızı-beyazlılar, hazırlık maçında Ofspor ile 1-1 berabere kaldı.

2013.01.09 10:19 - Son Güncellenme: 2013.01.09 10:20 - Spor - HABER MERKEZİ
A
'Yiğido' Ofspor'a diş geçirmedi

Devre arası kamp çalışmalarını Kundu bölgesinde sürdüren Sivasspor, hazırlık maçında Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Ofspor ile bir otelin futbol sahasında karşılaştı.

Sivasspor karşılaşmaya Nihat, Uğur, Erhan, Murat, Ziya, Jan Rajnoch, Hakan, Mahmut, Mehmet Nas, Erman ve Cihan ilk 11'iyle çıktı.

Sivasspor'un etkili başladığı maçın ilk yarısı golsüz sona erdi.

İkinci yarıda oyuna dahil olan Sivassporlu Michael Eneramo, 49. dakikada sağ kanattan yapılan ortada topu ağlara gönderdi. Ofsporlu Tüncay'ın 67. dakikada ceza sahasında düşürüldüğü pozisyonda maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Tüncay'ın penaltıdan attığı golle skora eşitlik geldi: 1-1.

Bu sonuçla sona eren karşılaşmada Ankaragücü'nden transfer edilen Ümit Kurt ve Samsunspor'dan takıma kazandırılan Hakan Arslan, Sivasspor formasını ilk kez giydi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.01.09 10:19 - Son Güncellenme: 2013.01.09 10:20 - HABER MERKEZİ
A