YGS'de ilk 100'e giren öğrencilere ödül

YGS'de ilk 100'e giren öğrencilere ödül

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'nda ilk 100'e giren 8 Konyalı öğrenciyi ödüllendirdi.

2013.04.09 16:06 - Son Güncellenme: 2013.04.09 16:06 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
YGS'de ilk 100'e giren öğrencilere ödül


Konya Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı sırasında öğrenciler ve aileleri ile bir araya gelen Başkan Akyürek, Konya'da ilk 100'de 8 öğrencinin bulunduğunu belirterek, öğrencileri ve ailelerini tebrik etti. Dereceye giren öğrencilerin önemli bir başarı örneği ortaya koyduğunu kaydeden Başkan Akyürek, "Derece yapan gençleri takip ediyoruz. Gelecekte ülkemize, milletimize, şehrimize büyük hizmetler yapacaklarını, şehrimizi ve ülkemizi yöneteceklerini biliyoruz. Başarılarının devamını diliyorum" dedi.
Konuşmanın ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek YGS'de ilk 100'de yer alan Denizhan Ala, Ahmet Niyazi Ülkü, Meltem Uyaner, Muzaffer Sait Güler, Ahmet Şamil Tür, Zeynep Büşra Uzunca, Osman Faruk Tereci, Burak Demir'e birer tam altın hediye etti.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.04.09 16:06 - Son Güncellenme: 2013.04.09 16:06 - HABER MERKEZİ
A