Yerli otomobile Bursa'dan destek

Yerli otomobile Bursa'dan destek

Makine Mühendisleri Odası Bursa Şubesi'nin 15 Ocak Pazar günü yapılacak seçimlerinde Hayri Özturan başkanlığa talip olduğunu açıkladı. Özturan, yüzde yüz yerli otomobil projesinin takipçisi ve destekçisi olacaklarını söyledi.

2012.01.11 15:27 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Ekonomi - HABER MERKEZİ
A
Yerli otomobile Bursa'dan destek

TMMOB'a bağlı Makine Mühendisleri Odası (MMO) Bursa Şubesi'nin 15 Ocak Pazar günü yapılacak seçimleri öncesi Hayri Özturan adaylığını açıkladı. "Dünya değişiyor, Türkiye değişiyor, odamız değişiyor" sloganıyla seçimlere hazırlanan Birlik Grubu, ülke ve şehir meseleleriyle ilgilenip, meslektaşlarının sıkıntılarına çare bulacak projeler üretmeyi hedefliyor. Özturan, "Birlik Grubu olarak odamız yönetiminde olduğumuz 2004-2006 döneminde yapılan Otomotiv Sempozyumunda 'Devrim Otomobili'ni Bursa'ya getirerek, yerli otomobil üretme düşüncesini kamuoyunun gündemine getirmeyi başardık" dedi.
Pazar günü yapılacak seçimde iş başına geldikleri takdirde, Mühendislik Çözüm Noktası Masası oluşturacaklarını, oda, üniversite ve sanayi iş birliği alanında somut adımlar atacaklarını ifade eden Özturan, "Meslektaşlarımızın mühendislik formasyonlarını geliştirmek için yoğun şekilde eğitim, kurs ve seminer çalışmaları yapacağız. 2004-2006 yılları arasında oda yönetimine geldik. O dönemde yaptığımız örnek çalışmalar kamuoyunun hafızasında tazeliğini koruyor. Çalışmalarımız meslektaşlarımızın ve kamuoyunun takdirini kazanmıştı. 2012-2014 çalışma dönemi için de stratejik hedeflerimizi önümüze koyduk. Bu hedeflerin ana teması, üyelerimizin mesleki gelişimine katkı koymak ve şehrimizin meselelerine yönelik projeler üretmektir. Başta üyelerimiz olmak üzere toplumun tüm kesimleri ile iletişim içinde olan bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz. Tüm birikim ve enerjimizle meslektaşlarımıza destek olmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Diğer Ekonomi Haberleri için tıklayın


2012.01.11 15:27 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A