YENİ GENÇLİK SPOR MÜDÜRÜNDEN YEMEKLİ TANIŞMA

YENİ GENÇLİK SPOR MÜDÜRÜNDEN YEMEKLİ TANIŞMA

Kastamonu'dan Mudanya İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne tayin olan Engin Kaya, beden eğitimi öğretmenleri ve spor kulüplerinin antrenörleri ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

2011.05.25 14:17 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Spor - HABER MERKEZİ
A
YENİ GENÇLİK SPOR MÜDÜRÜNDEN YEMEKLİ TANIŞMA

Mudanya Kaymakamı Adem Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Sagun ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Selahattin Bulut'un da hazır bulunduğu yemekli toplantıda konuşan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Engin Kaya, sporu geliştirmek maksadıyla idarecilerle bir arada olmak istediklerini söyledi. Kaya, birlikte başarılı çalışmalara imza atma arzusunda olduklarını ifade etti.
Mudanya'da çeşitli spor branşlarında faaliyetler yapıldığını kaydeden Kaymakam Adem Öztürk ise, önümüzdeki ay başlayacak yaz spor okullarına ilginin çok olması için beden eğitimi öğretmenlerinden destek istedi. Sporun her branşında çocukları geliştirmek istediklerini kaydeden Öztürk, mahalli ve genel idare olarak her türlü desteğe hazır olduklarının mesajını vererek, göreve yeni başlayan Müdür Engin Kaya'ya başarılar diledi. Kastamonulu olan Kaya, yemeğin ardından misafirlerine Kastamonu'nun meşhur saray helvasından ikram etti. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2011.05.25 14:17 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A