"Yeni bir başlangıç olacak"

"Yeni bir başlangıç olacak"

Romanya maçının ardından sıkıntılı günler geçiren Abdullah Avcı, oyunculardan gelen geri dönüşümlerle yeni bir başlangıç yapacaklarını bildirdi.

2012.10.16 08:46 - Son Güncellenme: 2012.10.16 08:47 - Spor - HABER MERKEZİ
A
"Yeni bir başlangıç olacak"


A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Macaristan maçı öncesinde bir basın toplantısı düzenledi. Deneyimli teknik adam, "Romanya maçından sonra yoğun ve sıkıntılı bir süreç yaşadık. Bazı sakatlarımız var. Özellikle 4 oyuncumuz bizimle beraber olamayacaklar. Bu sabah en son Arda Turan da buna eklendi. Sonuna kadar bekledik, kontrolleri yapıldı ve karar verildi. Özellikle bu maç A Milli Takım düzeyindeki her oyuncu için değerlidir. Onun için de çok tehlikeli oyuncularımız var. Kaleci Volkan, Hamit, Emre, Nuri, Caner gibi önemli oyuncularımız var. Oynadığımız 3 maçın 2 tanesinde elde etmek istediğimiz puanları alamadık. Oyun anlamında bir takım iyi şeyler yapsak da sonuçta skorbord bunu yazmıyor. Bundan sonraki süreçte 7 tane maçımız var ve kazanabilecek her maç var. İyi bir seri yakalamak istiyoruz. Oyuncuların özellikle dün akşamdan itibaren verdikleri geri bildirimlerle yeni bir başlangıcın olacağını düşünüyorum. Yarın alacağımız üç puan eve daha rahat dönmemizi ve hedefimize koşamamızı sağlayacaktır" ifadelerini kullandı.

Avcı takımdaki birlik beraberliğin çok iyi olduğunu vurgularken "Sadece dün akşamdan itibaren değil, oyuncu arkadaşlarımızla 10 aydır beraberiz. Takımdaki birlik ve beraberliği görebiliyorum. Bu son zamanlarda biraz yoğunlaşmış olabilir. Bizim her oyuncumuz değerli. Özellikle yarın teknik olarak da taktik olarak da daha önce belirlediğimiz stratejiyi devam ettireceğiz" dedi.
 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2012.10.16 08:46 - Son Güncellenme: 2012.10.16 08:47 - HABER MERKEZİ
A